Fashion

Wat trek ik aan? lente editie 2018


Over een paar weken begint de lente. #jippie Ik kijk al weken naar dit moment uit. De donkere dagen, kaarsjes, warmte en gezelligheid zijn geweldig, don’t get me wrong. Maar de lente, daar leef ik voor. Misschien heb ik zo’n sterke band met de lente omdat ik in de lente geboren ben. Het is langer licht, de temperatuur gaat omhoog en alles staat in bloei. Tijd om een nieuwe frisse start te maken en daar verheug ik me intens op.

Een nieuwe start geeft energie en ik heb besloten te beginnen bij mijn kledingkast. Vraag jij je ook bijna dagelijks af ‘Wat moet ik aan?”. Ik wel en …. no more. Tijd om de boel eens uit te mesten om zo ruimte te maken voor nieuwe dingen.

Fashion Trends
Mensen die mij in het dagelijks leven kennen, weten dat ik het liefst voor sportief, casual en comfort ga wanneer het om mijn kleding gaat. En op de website van Esprit vond ik zoveel leuke dingen die precies mijn stijl omvatten. Er zijn dit voorjaar weer veel nieuwe trends. Ik laat je vandaag de trends zien die mij het meest aanspreken.

Color clash 
Een van de trends van dit voorjaar is color clash. Deze trend is mij op het lijf geschreven. Ik ben dol op kleuren en als je de juiste kleuren mixt ben je helemaal on trend. En nu mag je kleuren die ‘vloeken’ gewoon met elkaar combineren!

Roze is zo’n heerlijke kleur voor het voorjaar. De fuchsia roze jeans zijn zeker een favoriet.

Spring Denim 
Lichtblauw, donkerblauw, kobalt blauw, marine blauw…. mijn favoriete kleur is zonder twijfel blauw. En laat dat nou net een trendkleur zijn voor dit voorjaar. Ik heb een aantal artikelen gevonden die ik direct op mijn verlanglijstje zijn gezet. En tijdens het surfen, beland ik ook altijd bij de accessoires. Een mooie tas of riem kan je outfit een hele nieuwe look geven.

Het spijkerjasje met de hartjes is mijn must have. Ik geloof dat ik al 10 spijkerjasjes heb. Ik draag ze graag en vind ze zo leuk staan in heel veel looks. Je kunt voor super sportief gaan, of casual chique. En ze zijn ideaal tijdens de lente.

Maritim vibes
Nou gaan water en ik niet zo goed samen i.v.m. reisziekte LOL, maar dat doet niets af aan mijn liefde voor deze stijl.

De combinatie van de kleuren rood, wit en blauw vind ik geweldig. Zou het een Nederlands ding zijn? De kleuren samen vind ik fris en sportief. Nu wil ik al langere tijd meer rood dragen, maar ben er best een beetje bang voor. Esprit heeft heel veel leuke T-shirts, truien en jurkjes waar een beetje rood in zit. Op deze manier kan ik op een ‘veilige’ manier rood in mijn garderobe introduceren.

Het leuke van nieuwe trends is dat je ze aan kunt laten sluiten bij wat je al hebt. Je hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen. Loop eens kritisch door je kast en geef weg wat je niet meer draagt. Dat geeft ruimte; letterlijke ruimte in je kast maar ook ruimte in je hoofd. Stel je ideale garderobe voor en zoek die artikelen waardoor je helemaal on trend zult zijn dit voorjaar en waardoor de lente ook voor jou aanvoelt als een nieuwe start.

Wat staat op jouw verlanglijstje?

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook