Nagellak,  Swatches

W7 Purple Rain

Purple Rain. Mijn eerste gedachte gaan naar het liedje van Prince. Maar misschien gaat jouw eerste gedachte na vandaag naar dit prachtige nagellakje van W7.

W7 nagellak wordt verkocht bij de OP = OP Voordeelshop. De nagellakjes zijn heel redelijk geprijsd. Zeker omdat ze 15 ml nagellak bevatten. En het flesje …. aan welk merk doet het flesje je denken? O.P.I? LOL. Wanneer je twee nagellakjes koopt krijg je extra korting. Ik geloof dat je er twee kunt kopen voor ongeveer €5,-. Toen ik er laatst een kijkje ging nemen zag ik een paars lakje dat direct mijn aandacht trok.

Purple Rain heeft een felle paarse basis en zit vol met paarse en blauwe shimmer of micro glitter. Ze is heel gemakkelijk aan te brengen en heeft een goede formule. Op de foto zie je twee laagjes met een top coat.

Ik ben heel erg blij met dit paarse nagellakje. Ik hoop dat ze binnenkort meer mooie nagellakjes binnenkrijgen.

Heb jij een nagellakje van W7 in je collectie?

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook