Nail art

Vrolijk Pasen

VROLIJK PASEN! Heb je uit kunnen slapen vanochtend en vervolgens kunnen genieten van een heerlijk Paasontbijt? Ik vind dit zo’n leuke feestdag. Ik heb het vanochtend heerlijk rustig aan gedaan en ben nu een aantal artikelen aan het schrijven. Er komen de komende dagen weer een paar nieuwe nail arts online!

Voor dit Paasfeest heb ik een minimalistische nail art gemaakt met konijntjes. Ik zoek regelmatig op Aliexpress naar nieuwe image plates. En toen ik een tijd geleden deze super leuke image plate zag, wist ik dat ik hem wilde hebben voor Pasen. Dit is plate ND-L005 van Nicole Diary.

Voor mijn nail art heb ik gebruik gemaakt van de afbeelding links op de plaat. Ik heb er een witte stippellijn om gezet voor de duidelijkheid.

De nagellak die ik gebruikt heb is blue-tiful horizon van de spring collection van essie. Dat is een prachtige blauwe nagellak met shimmer. Met een metallic lakje heb ik de konijntjes gestempeld. Als laatste heb ik de matte top coat van essence gebruikt. Dat is op dit moment mijn absolute favoriet.

Ik wens je hele fijne Paasdagen.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook