Accessoires,  Beauty,  Haarverzorging

Update knotieties

Hi. Vandaag heb ik een korte update naar aanleiding van het artikel dat ik laatst schreef over de knotieties.
Knotieties bij H&M

In mijn artikel schreef ik dat ik ze nog nergens had kunnen vinden. Alsof de haarelastiekjes goden me gehoord hadden, vond ik ze vlak daarna bij de H&M. Super leuk en een stuk gemakkelijker dan ze zelf maken (want dat was ik namelijk van plan)! Ieder setje heeft vijf elastiekjes en een eigen unieke combinatie aan kleuren en designs. Ik koos de pastelkleuren, omdat ze zo vrolijk zijn en helemaal on trend zijn voor de lente. De elastiekjes kosten €1,95 wat helemaal niet slechts is voor 5 haarelastiekjes.

H&M Knotietie haarelastiekjes

Op dit moment is er nog een trend op het gebied van haaraccessoires en dat zijn de elastiekjes die lijk op een telefoonsnoer. Ze moeten geweldig zijn voor mensen met fijn en/of glad haar. Het elastiekje blijft heel goed zitten en glijd niet uit. Ook die vond ik bij de H&M. Ze hebben meerdere setjes met verschillende kleurencombinaties. Een setje kost €2,95.

H&M Knotietie haarelastiekjes

Vind je €2,95 te duur of heb je liever iets kleinere elastiekjes, dan zou je ook bij Big Bazar of het Zenner schap kunnen kijken. Bij Big Bazar krijg je drie elastiekjes voor €0,89. Zenner heeft de kleinste elastiekjes die ik tot nu toe gezien heb, maar zij zijn wel iets duurder.

Liefs Imke

Eén reactie

  • Nienke

    Die telefoonsnoeren zijn inderdaad best gaaf! Ik heb er bij de Action 6 gekocht in het donkerbruin (neutraal leek me het mooiste) en er is er nog geen kapot, en ze glijden totaal niet uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook