Accessoires

Unicorn hoesje iPhone 7 Plus

Unicorns zijn helemaal On Trend op dit moment. En als je dacht dat unicorns alleen voor kleine meisjes zijn die nog met poppen spelen, dan heb je het mis. Ze zijn voor jong en oud! Met mijn voorliefde voor zoet en ‘cute’ zal het je niet verbazen dat ik gek ben op unicorns.

Begin dit jaar kocht ik een nieuwe telefoon. Ik ben al jaren fan van de iPhone en besloot dit keer te gaan voor de iPhone 7 Plus. En omdat mijn telefoon echt een accessoire is, wil ik leuke hoesjes voor haar kopen. Hoesjes-outlet.nl heeft een groot aantal telefoonhoesjes voor de iPhone 7 Plus. Ze hebben daar natuurlijk ook hoesjes voor alle andere merken en type telefoons LOL.

Toen ik de unicorns zag was ik direct verkocht. De semi transparante soft case met unicorns erop is zo leuk. De cartoon stijl en kleuren spreken me erg aan. Het hoesje is gemaakt van TPU. Dat is een stevig en glad rubber dat geen stof aantrekt en het is extreem duurzaam. Je hebt er dus lang plezier van!

Omdat het een softcase is kun je haar gemakkelijk buigen. Het materiaal voelt ook prettig aan in mijn handen. Het hoesje is gemakkelijk aan te brengen en sluit heel goed aan op mijn telefoon. Ik vertrouw erop dat ze mijn telefoon kan beschermen tegen krassen. En alle gaatjes zitten ook op de juiste plek. Als je de telefoon bekijkt van de voorkant zie je ook hoe dun ze is en dat ze mooi wegvalt aan de zijkanten van je telefoon.

Wil je nu ook dit schattige unicorn telefoonhoesje, dan kun je haar bestellen op de website van Hoesjes-outlet.nl. Het hoesje kost €11,99 en het mooiste is dat ze in Nederland geen verzendkosten berekenen!

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook