Thuis,  Unboxing

Unboxing: Yankee Candle wax tarts van Zimbali Candles

In juli kocht ik mijn eerste Yankee Candle wax tarts. Deze wax taartjes hebben allemaal hele leuke namen en ze ruiken echt goddelijk. Ik was bijna door mijn voorraad heen en op een avond vertelde Tessa dat ze ook graag Yankee Candles wilde bestellen. We besloten om samen een bestelling te plaatsen bij Zimbali Candles.

Yankee Candle wax tarts

De website is heel overzichtelijk en dat vergroot het winkelplezier direct. Op de site vind je tientallen Yankee Candle geuren. Ahhh, wat een heerlijkheid! We werden er hebberig van. We hebben snel een papiertje gepakt (we moesten achteraf ook nog weten wie wat had besteld) en zijn gaan bestellen. En wax tart kost €1,53 en daar heb je 8 uur plezier van. Ze hadden ook enkele geuren in de aanbieding. Ik heb Juicy Watermelon voor €0,97 kunnen kopen en Blissful Autumn en Mango Peach Salsa voor €1,15.

Genoeg gekletst, ik laat ze snel zien. Ik laat eerst de bestelling van Tessa zien en dan die van mij.

Yankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tarts

Die namen zijn geweldig hè? Tessa en ik houden van dezelfde geuren en dat zijn de zachte, zoete en bloemige geuren. De namen verraden al een beetje wat je kunt verwachten, maar wil je een exacte beschrijving dan kun je het beste even de website bezoeken. Een omschrijving per wax tart zou dit artikel echt véél te lang maken.

Yankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tartsYankee Candle wax tarts

Zoals je ziet veel zacht bloemige en zoete geuren. Daar worden zowel Tessa als ik ‘happy’ van. Geen nood als je van kruidige of musk geuren houdt. Er zijn zo ontzettend veel wax tarts in heel veel verschillende geuren, dat jouw geur er zeker bij zal zitten. En er zijn heel veel leuke wax tarts speciaal voor Halloween en Kerstmis.

We kochten onze tarts bij Zimbali candles. De eigenaresse Desiree was zo lief om ons extra wax tarts toe te sturen om te proberen. Ik ben klaar voor de koude donkere dagen en zal met plezier gaan overwinteren met al deze heerlijke geuren.

TIP: Zimbali Candles heeft in november en december twee Facebook acties. In november een gratis carjar bij bestelling vanaf € 50,00  en de decemberactie is een gratis small jar bij bestelling vanaf € 65,00.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook