Unboxing

Unboxing: WAAT Beauty Box juli 2013

De nieuwe WAAT Beauty Box is bezorgd. Dit keer heb ik niet lang hoeven wachten. De nieuwe WAAT Beauty Box van juli is, in tegenstelling tot de box van juni, netjes op tijd. In deze box zitten maar liefst 7 full size producten!  

WAAT? Beauty Box juli 2013

Allerliefste WAAT Beauty Box member,

Daar is hij dan de WAAT Beauty Box van juli! 

Wij zijn enorm blij dat we jou deze box vol leuke artikelen kunnen toesturen! In deze box vind je maar liefst 7! beauty artikelen. En allemaal fullsize! Kun je niet wachten om te zien wat de producten zijn?! Open de box snel en geniet van de producten! 

Veel plezier ermee en geniet van de zomer! 

Het WAAT? Box-team

Wat is het met WAAT en die uitroeptekens? Zeven stuks maar liefst in een paar zinnen. Ik geloof dat degene die de tekst heeft geschreven snapt dat smileys niet kunnen, dus dan maar voor uitroeptekens ging. LOL.

WAAT? Beauty Box juli 2013

Rimmel London Eye Pencil Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal 012 Bronze
Als eerste een bruin kohlpotlood van Rimmel. Ik heb de kleur 012 Bronze gekregen. Een mooie bruine kleur die altijd goed van pas komt. Ik ken de Scandaleyes kohlpotloden nog niet, dus ga hem met plezier uitproberen.

Dit is een fullsize met een winkelwaarde van €6,45.

WAAT? Beauty Box juli 2013 Roimmel London Eye Pencil Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal 012 Bronze

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain 035 Charm Charme
Hier heb ik al zoveel over gehoord. Super gaaf dat hij in deze box zit, de Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain. Je weet waarschijnlijk wel dat ik gek ben op dit soort lip balms. Deze zijn nog niet in Nederland te koop helaas, maar daarom is het extra gaaf dat WAAT ze in de box heeft gedaan.

Ik heb direct de beschermende plastic verpakking eraf gescheurd en gaan ben gaan swatchen. Mmmm, o nee. Hij ruikt naar zo’n Vicks stick die je in je neus stopt. Menthol en dat is echt niet lekker. En de kleur…helaas niet mijn ding. Als ik dit op mijn lippen smeer lijk is doodziek. Jammer, maar dat neemt mijn enthousiasme niet weg.

De Just Bitten Kissable Balm Stains kosten €8,95.

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain 035 Charm CharmeRevlon Just Bitten Kissable Balm Stain 035 Charm Charme

Miss Sporty Perfect Colour Lipstick 037 I Like
In deze box zit nog een lippproduct, een hele lichtroze lipstick van Miss Sporty. Het is de kleur 037 I Like. Nou I don’t like, maar mijn moeder wel. Dus deze geef ik aan haar.

Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks kosten €2,49 per stuk.

Miss Sporty lipstick 037 I LikeMiss Sporty lipstick 037 I Like

Bourjois Mineral Matte Brush
In deze box zit een hele schattige mini kabuki brush van Bourjois. Hij is gemaakt van natuurlijke haren en zorgt ervoor dat je je blush of poeder gemakkelijk kunt aanbrengen.

Deze kleine kabuki brush kost €11,95.

Bourjois Mineral Matte Brush

Sally Hansen Hard as Nails Nagellak 13,3 ml
Een wit nagellakje, altijd goed. En als het er een van Sally Hansen is, is dat nog beter! Deze Hard as Nails nagellak bevat Epoxy Seal wat er voor zorgt dat je nagels nooit meer chippen, splijten of breken. Deze nagellak versterkt en ondersteunt je nagels. Ik heb de kleur 4501-24 Boo Creme gekregen.

Sally Hansen Hard as Nails nagellak kost €6,95.

Sally Hansen Hard as Nails Nagellak Boo Creme

Swarovski Ketting
Ook in deze WAAT Beauty Box een sieraad. Dit keer een zilverkleurig ketting met daaraan een balletje met groene Swarovski kristallen.

Deze ketting kost €19,95.

Swarovski Ketting

Optimax Deo Free Kuurspray 75 ml
En als laatste het grootste product uit de box, de Optimax Deo Free Kuurspray. Op het begeleidende kaartje schrijft het team dat er zulke goede reacties op deze deo binnen waren gekomen dat ze hem nog een keer in de box hebben gestopt. Deze revolutionaire deo moet ervoor zorgen dat je geen onaangename transpiratiegeurtjes meer ruikt. Hoe langer je het gebruikt hoe beter het werkt. Ik ken het niet en ga het binnenkort eens proberen.

Deze Nederlandse deodorant kost in de winkel €11,95.

Optimax Deo Free Kuurspray

Dit was de WAAT Beauty Box van juli. Dit keer 7 fullsize producten. Ondanks dat niet alle producten mijn kleur zijn, ben ik er weer blij mee.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook