Unboxing

Unboxing: WAAT Beauty Box augustus 2013

De WAAT Beauty Box van augustus is vrijdag bezorgd. Dit is mijn laatste box, dus ik hoop dat er leuke goodies in zitten.

WAAT Beauty Box augustus 2013

De box van augustus heeft een zomerse look gekregen. Hemelsblauw met witte sierlijke takken. Op de deksel van de doos en op alle zijden staat het logo van WAAT. Beetje jammer, want deze box zou heel leuk in de kast staan. Maar door alle logo’s is hij niet zo aantrekkelijk meer. Zoals iedere maand ook deze maand een bericht van de redactie.

Allerliefste WAAT Beauty Box member,

Hierbij presenteren wij aan jou de augustus box! 

Wij zijn enorm blij dat we jou deze box vol mooie merken kunnen toesturen!

In deze box vind je 5 beauty artikelen. 4 van de 5 artikelen zijn dit keer fullsize! Kun je niet wachten om te zien wat de producten zijn?! Open jouw box en geniet van de producten!

Veel plezier ermee!

Het WAAT?Box-team

Ik wil niet vervelend doen…..Wat is het met die uitroeptekens? Ze hebben er nu één in iedere zin gebruikt. Het viel me twee maanden geleden op en ik let er nu gewoon op. Maar het lijkt alleen maar erger te worden LOL. Laten we maar snel naar inhoud van de box gaan, want daar gaat het uiteindelijk om.

SO…? Shop till u drop bodyfragrance 50 ml
Als eerste een deodorant of beter gezegd een bodyfragrance. Je kunt het als deodorant gebruiken en daarna kun je gewoon door blijven spuiten, want je kunt het ook als parfum gebruiken. De geur is lichter dan normale parfum en is vrouwelijk en fris. Niet overheersend.

Ik heb een fullsize ontvangen van 50 ml. Deze heeft een winkelwaarde van €1,50.

WAAT Beauty Box augustus 2013 SO...? Shop till u drop bodyfragrance

Elizabeth Grant Caviar nourishing Mask 30 ml
Om heel eerlijk te zijn, ben ik een beetje huiverig geworden voor de huidverzorgingsproducten die WAAT stuurt. In de box van juni zaten een paar producten die je beter niet meer kon gebruiken. Afgelopen maand ontvingen een aantal mensen een crème die al over de houdbaarheidsdatum was. Dus tja, leuk een masker? Het klinkt heel interessant een caviar masker. Ik ga eerst even op internet zoeken naar Elizabeth Grant en haar producten en test het masker eerst in mijn elleboogplooi voordat ik het op mijn gezicht smeer.

Dit masker bevat 30 ml en de gemiddelde waarde wordt geschat op €27,95.

WAAT Beauty Box augustus 2013 Elizabeth Grant Caviar nourishing Mask

Rimmel London Cocktail Color in a flash 150 Cutie Colada 8 ml
En nagellakje hahaha. Ik ken deze vrolijke nagellakjes en heb ze in het schap zien staan. Super leuk dat ik er een ontvangen heb. En wat ik ook leuk vind, is dat het een kleur is die ik wel erg leuk vind maar niet snel zou kopen. Cutie Colada is een lekkere felle groene glitter nagellak.

Dit is (uiteraard) een fullsize en kost €6,99.

WAAT Beauty Box augustus 2013 Rimmel London Cocktail Color in a flash 150 Cutie Colada

Estée Lauder toilettasje
In deze WAAT Beauty Box zitten veel producten die per box kunnen verschillen. Van Elizabeth Grant hadden ze 3 producten waar ik er een van kreeg. Hetzelfde geldt voor Estée Lauder. Op de kaart staat dat er in je box een lipstick, lipgloss, crème of toilettasje kan zitten. Ik heb dus het tasje gekregen. Klein compact tasje met roze, oranje en wit patroon. Als ik eerlijk ben had ik wel graag de lipstick of de lipgloss ontvangen, want toilettasjes….daar kan ik een winkeltje in beginnen.

De gemiddelde waarde van de producten is €17,95. Dat geldt natuurlijk niet voor het toilettasje. Geen idee wat het waard is, maar het lijkt verdacht veel op een tasje dat je bijvoorbeeld ontvangt tijdens de Estée Lauder weken bij Douglas. Een toilettasje dat ze als promotie weggeven.

WAAT Beauty Box augustus 2013 Estée Lauder toilettas

Dove Visible Effects Bodylotion mini 50 ml
Als laatste een mini van Dove’s Visible Effects bodylotion. Ook hier geeft WAAT verschillende producten weg. Je kreeg of een Dove bodylotion, een Astor blush of Rimmel blush in je box. Ik heb dus de bodylotion ontvangen en deze belooft je huid soepel te maken. Dit zou komen door de revolutionaire formule met unie Multi-Layer Complex. Ik ben benieuwd en ga hem binnenkort proberen.

WAAT Beauty Box augustus 2013 Dove Visible Effects Bodylotion

Dit is de WAAT Beauty Box van augustus. Ik ben enthousiast over de Rimmel nagellak en het masker, als ik het tenminste veilig kan gebruiken. En met deze augustus editie loopt mijn abonnement op de WAAT Beauty Box af. Ik wilde het drie maanden uitproberen. De drie maanden zijn nu voorbij en ik heb gemengde gevoelens. Wat ik tot nu toe gezien heb ik dat ze mooie producten in de boxen stoppen. Redelijk veel huidverzorgingsproducten wat voor mij niet per se hoeft. Zeker niet als er iedere keer iets met die producten aan de hand is. Dat is ook gelijk de twijfel. Worden we bedonderd met oude en verlopen producten, of hebben ze gewoon een keer pech gehad. Ik blijf WAAT de komende maanden wel volgen. Als ik de indruk heb dat alle rumoer weg is en de boxen een leuke inhoud houden, neem ik wellicht weer een nieuw abonnement.

Op dit moment heb ik geen enkele Beauty Box meer. Dit is dus de laatste Unboxing van een Beauty Box geweest.

Bedankt voor je bezoek!

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook