Beauty,  Unboxing

Unboxing: Styletone Box

styletone beauty box

Het is echt al heel erg lang geleden dat ik een beauty box heb geopend. Een aantal jaren geleden had ik een abonnement op Truly Yours en Beautybox. Maar daar had ik genoeg van op een gegeven moment en toen heb ik mijn abonnement opgezegd. Maar dit soort boxen vind ik nog steeds super leuk.

Tijdens het I Love Beauty event afgelopen weekend, zag ik de Styletone box. Deze box is gevuld met 5 full-size , dieproefvrije beauty producten. Je kunt je op de box abonneren voor €12,50 per maand. Tijdens het event kon je kiezen uit drie verschillende boxen. Deze box was €10,-.

En dit zat er in mijn box …

Styletone Beauty Box

Etre Belle Permanent Eyeliner Black
Ik gebruik altijd oogpotloden. Die vind ik gemakkelijk om te gebruiken en ze zijn vaak niet zo hard als een eyeliner. Maar nu ik er een gekregen heb wil ik hem de komende tijd wel uitproberen.

etre belle permanent eyeliner

Mally Lipgloss
Tweede product in de box is een lipgloss van Mally. Deze lipgloss heeft een kwastje aan het einde en ik ben benieuwd of dat fijn werkt. Ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest met de spons applicators die de meeste lipglosses hebben. De kleur is Whimsical en het is een lichte nude. Ik draag vaker donkerdere kleuren, maar ook deze ga ik uitproberen.

Mally lipgloss

Terri Apanasewicz for Liptini
Ik ken het merk Liptini van de Amerikaanse beauty boxen. De dames daar hebben ook al verschillende producten ontvangen. Ik kreeg een mooie rode lipstick in de kleur Vampire Kiss. Op de verpakking staat dat het een limited edition is en dat is altijd leuk.

Liptini Lipstick Vampire Kiss

Institute Karité Shea Butter
Het product waar ik misschien wel het meest enthousiast over ben is dit kleine blikje met pure Shea Butter. Ik ben dol op dat spul en heb zelf ook voldoende in huis om mijn nagelriemen mee te verzorgen. Maar je kunt Shea Butter eigenlijk voor alles gebruiken; droge plekjes, je haar etc.

Institute Karite Shea Butter

Denova Pro masker
En als laatste heb ik een Oxygenating masker gekregen met rode klei. Het is van het merk Denova Pro. Ik heb het gisteren voor het eerst geprobeerd en het was een fijn masker. Mijn huid vond het prettig.

Denova Pro Oxygenating Mask with Red Clay

Dit was de inhoud van mijn Styletone Box. Zoals gezegd kocht ik deze box tijdens het I Love Beauty event afgelopen weekend. Als je benieuwd bent naar wat ik nog meer kocht tijdens het event, lees dan mijn shoplog.

Wat is jouw favoriete product uit de box?  Wil je meer informatie over de Styletone box, of wil je er een bestellen, dan vind je alle informatie op hun website.

Liefs Imke

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook