Beauty,  Huidverzorging,  Make up,  Unboxing

Unboxing: Blux beauty box

Blux box

Zo krijg je nooit een unboxing, en zo krijg je er twee! Ik hoop dat je de unboxing van de Styletone box leuk vond gisteren. Vandaag heb ik nog een beauty box voor je, en wel de Blux beauty box.

Blux Box
Volgens de makers is Blux box de beste manier om cosmetica te ontdekken. Het is een abonnement net zoals vele andere boxen.

  • Iedere maand ontvang je 4 tot 6 luxe cosmetica producten
  • De box kost €14,95
  • Hij wordt gratis thuisbezorgd in een blauwe box en
  • is maandelijks opzegbaar

Blux bestaat sinds oktober ’15 en is dus nog vrij nieuw en deze box wordt samengesteld in samenwerking met Mari van de Ven.

Tijdens het I Love Beauty event kon je een box kopen voor €7,50 en als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik véél te nieuwsgierig ben om hem te laten staan. Dus kocht ik niet alleen de Styletone beauty box, maar ook de Blux box LOL.

Blux beauty box

Dit zat er in mijn box …

LasheM Picture Perfect Instant Wrinkle Reducer
Een wondermiddeltje? Ik heb wel eens gehoord van dit soort crèmes. Ik heb gelukkig nog geen diepe rimpels, misschien wat fijne lijntjes. Ik zal het een keer proberen omdat ik nieuwsgierig ben.

Lashe M picture Perfect Instant Wrinkle Reducer

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid
Een hele mond vol. Paula’s Choice staat goed aangeschreven als huidverzorgingsmerk en ik ben heel nieuwsgierig naar dit product. Het moet je huid een egale en stralende toon geven, het vermindert roodheid en bouwt collageen op en het vermindert grove poriën. Je gebruikt het na het reinigen van je gezicht 1 of 2 keer per dag.

Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid

Lord & Berry 20100 Maxi Matte Cayon Lipstick
O yes! Ik ben dol op sit soort lipproducten. Simpelweg omdat ze vaak heel lang blijven zitten. De kleur is ook prachtig en deze ga ik direct dragen.

Lord & Berry 20100 Maxi Matte Crayon Lipstick

Fruttini My Easygoing is Watermelon douchegel
Ik kocht tijdens het I Love Beauty event geen producten van Fruttini. Ik koos voor drie producten van Aldo Vandini. Maar nu kan ik toch een van de douchegels uitproberen. En de geur van watermeloen is heerlijk.

Fruittini My Easygoing is Watermelon douchgel

Youth Lab CC Complete Cream
Een CC cream. Leuk! Ik draag graag foundation en vind het altijd leuk om een ander merk te proberen. Ik deze CC cream al gedragen en ik vind m fijn. Hij heeft een ‘dewy’ finish en voelt verzorgend aan op de huid.

Youth Lab CC Complete Cream SPF 30

Naobay natural & organic Calming Face Tonic
Nog een Yeah! Ik gebruik iedere dag een toner en ik ben erg nieuwsgierig naar deze toner. Dat het een product is dat 99,13% natuurlijk is vind ik een bonus.

Naobay Natural & organic Calming Face Tonic

Dit waren alle producten die ik in mijn Blux box kreeg. En als ik de Styletone box en de Blux box met elkaar vergelijk, dan vind ik de Blux box het leukste. Ik ben enthousiast over alle producten. Het zijn bekende en goed aangeschreven merken, dus ja … de Blux box is de winnaar van de 2 beauty boxen die ik tijdens het I Love Beauty event kocht.

Omdat ik ook gratis reclame heb gemaakt voor Styletone, zal ik dat ook even doen voor Blux box LOL. Als je meer informatie wilt hebben of de inhoud van de eerdere boxen wilt bekijken ga dan naar hun website.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook