Nagellak,  Swatches

Trind Welcome to Miami

Het zonnetje schijnt al steeds meer, de temperaturen gaan omhoog. Ik laat vandaag je hart nog iets sneller kloppen met de prachtige kleuren uit nieuwste collectie van Trind Cosmetics.

W E L C O M E    T O   M I A M I

Deze lente / zomer collectie bevat 6 heerlijke kleuren en ik laat ze een voor een aan je zien. Alle kleuren hadden 2 laagjes nodig om dekkend te zijn. En om ze een perfecte glans te geven heb ik essie gel couture top coat gebruikt.


V.l.n.r. Oh Flamingo, South Beach, Ocean Drive


V.l.n.r. Sony Crockett, Let’s Conga, Coral Crazy

In deze collectie dus 6 prachtige kleuren om tijdens de lente en de zomer te dragen. Ik ben nog nooit in Miami geweest, maar kan me voorstellen dat je kleuren als deze daar zeker zult zien. Het is tijd voor een nadere kennismaking …. LOL

Sony Crockett
Ik was erbij in de jaren ’80 toen Miami Vice een hit was. En ik zal je bekennen dat ik super verliefd was op Don Johnson. Mijn hele agenda zat vol met afbeeldingen van Don die ik uit de verschillende bladen had geknipt. Een lakje met zijn naam brengt al die leuke herinneringen terug.

Let’s Conga
YES! Een vurige rood zal me nooit vervelen. Let’s Conga is niet puur rood, er zit ook roze bij. Een hele mooie kleur voor dit seizoen.

Ocean Drive
Blauw, blauw ik houd van jou. Trind heeft voor deze collectie twee prachtige blauwe kleuren gekozen. Deze hemelsblauwe nagellak is geschikt voor iedere huidskleur en heeft een hele fijne formule.

Coral Crazy
Oranje en koraal zijn kleuren die ik steeds meer kan waarderen. Zeker als ze zo mooi zijn als deze. De kleur heeft heel veel pigment waardoor ze er echt uit knalt. Koraal is helemaal on trend dit voorjaar dus ook deze zal ik zeker nog een paar keer dragen.

Oh, Flamingo
In deze collectie zitten ook twee nude nagellakjes. Als Coral Crazy iets te fel voor je was, dan is Oh Flamingo wellicht iets voor je. Een hele mooie zachte kleur die geweldig staat bij een gebruinde huid.

 

South Beach
Mijn absolute winnaar van deze collectie is South Beach. Het lijkt net alsof alle zomerpret in dit flesje gestopt is. Ik voel de warmte van de zon en de verkoeling van het zwembad. Ik kan niet wachten tot de zomer begint. En hoe gaaf is deze kleur op je teennagels?!

Laat de zomer maar komen. Ik ben er helemaal klaar voor. Welcome to Miami is een hele mooie collectie. Niet alleen bevat ze 6 zomerse kleuren, maar ook de formules van deze lakjes zijn heel erg fijn. Trind is al jarenlang een van mijn favoriete merken, zeker als het om de verzorgingsproducten gaat zoals de Natural Nail Repair en de Nail Balm.

Deze collectie is te koop via de website van Trind cosmetics of via de bekende verkooppunten. Voor een nagellakje betaal je €10,15.

Wat is jouw favoriete kleur uit deze collectie?

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook