Nagellak,  Swatches

Trind CC145 bruine nagellak

Trind heeft niet alleen nagelverzorgingsproducten in haar assortiment, ze hebben ook een hele mooie collectie nagellak. Vorig jaar kocht ik deze mooie bruine kleur.

Trind nagellak CC145

Ik gebruik nu iets meer dan een jaar de nagelverzorgingsproducten van Trind. Dat zijn hele goede producten die mijn nagels echt verzorgen. Ik ben er zo tevreden over dat ik op dit moment geen andere merken gebruik. Vorig jaar brachten ze in de lente een aantal nagellakjes uit. De bruine kleur CC145 was anders dan anders en dat sprak me aan. De nagellak heeft geen naam, alleen de letters CC en een nummer. CC staat voor Caring Colours.

Maar is de nagellak van Trind net zo goed en als de verzorgingsproducten? Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te hóuden. De Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat je nagels in optimale conditie blíjven. Trind ontwikkelde een effectieve mix van actieve ingrediënten voor haar nagellakken, met als doel de conditie van de nagels te verbeteren. Door de toevoeging van ingrediënten als Acrylates Copolymer, Dimethiconol, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane en Mercaptopropionic Acid krijg je goede resultaten.

Trind nagellak CC145

Tijdens het lakken vond ik de formule redelijk dun. Bij de eerste laag kreeg ik een hele matige dekking. Gelukkig dekte de nagellak bij de tweede laag wel, al had ik op twee nagels nog wat ‘kale’ plekken. Op de foto’s draag ik daarom 3 lagen, want ik wil geen kale plekken. Het kwastje werkt prettig. Het is goed te controleren en verdeelt de nagellak goed over de nagel. En de kleur is op mijn nagels net zo mooi als in het flesje. De nagellak heeft trouwens ook een hele mooie glans.

Trind nagellak CC145Trind nagellak CC145Trind nagellak CC145

Al met al een hele mooie nagellak die perfect is voor deze tijd van het jaar. Deze nagellak is uit 2012 maar hij nog steeds te koop. Trind is onder andere verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van Douglas, Etos, DA en Bijenkorf. In het flesje zit 9 ml en kost €9,95.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook