Nagellak,  Swatches

trend IT UP Terra Attitude – NIEUW

Iedere keer wanneer ik naar Duitsland rijd hoop ik verrast te worden met nieuwe limited editions. En laatst had ik geluk. Ik vond een hele mooie nieuwe limited edition van trend IT UP.

Terra Attitude
Voor de herfst hebben ze een hele gave limited edition uitgebracht. In deze collectie zitten in totaal vier nagellakjes. Ze hebben allemaal een hele mooie shimmer. De DM zegt over deze nagellakjes: “Van zacht roze tot sterke wijnrood: hier komen de populairste hefstklueren. Daarbij verenigt deze nagellak een romige, hoogdekkende textuur met een unieke briljante glans.”

Uit deze collectie heb ik slechts 2 nagellakjes gekocht. Het liefst had ik ze alle vier gekocht, maar ik probeer mijn leven te beteren (en mijn bankrekening te ontzien) en koop dus alleen de lakjes die me echt, echt, echt aanspreken. Helaas hebben deze lakjes alleen een nummer, en geen naam. Dit zijn ze …

De formule is zo goed! Ik worde direct blij als ik na de eerste nagel al weet dat het zonder moeite een hele mooie manicure gaat worden. De glans is inderdaad betoverend en op de foto’s hieronder kun je de shimmers goed zien.

Het is het huismerk van de DM, maar niets aan dit merk is budget. trend IT UP is echt trendy en heeft hele goede nagellakjes. Ze kosten slechts €2,25 en zijn meer dan de moeite waard om een keer uit te proberen.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook