Nagellak,  Swatches

Trend IT UP Sparkling Glamour 010

Trend it up Sparkling Glamour

Sinds een paar maanden is er een nieuw merk nagellak te koop bij de DM drogisterijen in Duitsland. Trend IT UP is het huismerk van de DM, maar verwacht dan geen saaie of slechte nagellak. Trend IT Up is een heel leuk en betaalbaar merk. Sparkling Glamour is de tweede limited edition die zij eind vorig jaar uitbrachten. In deze collectie zitten 5 feestelijke nagellakjes. Ik heb twee nagellakjes uit deze collectie gekocht en vandaag laat ik je de eerste zien.

Trend IT UP Sparkling Glamour nagellak collectie

Helaas geeft Trend IT UP haar nagellakjes geen naam. Ze hebben wel een nummer en degene die ik je vandaag laat zien is nummer 010. Een prachtige rode nagellak met rode en gouden shimmer. Op de foto’s is de kleur feller dan in het echt. De nagellak heeft een hele fijne formule en dekt in een laagje. Met de tweede laag wordt de shimmer intenser en daarom zou ik twee laagjes aanraden.

Trend IT UP Sparkling Glamour nagellak collectie Trend IT UP Sparkling Glamour nagellak collectie

Als je in de gelegenheid bent om een keer bij de DM te gaan shoppen, dan kan ik je dit merk zeker aanraden. De nagellakjes uit de Sparkling Glamour collectie kosten €2,45.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook