Nagellak,  Swatches

trend IT UP prisma tip zwart holografisch

Holografische nagellak bij de drogist? Ja, het bestaat. Soms komen merken uit met holografische nagellkjes. Catrice heeft al eens een hele mooie collectie gehad en essence heeft nu ook hele leuke holografische nagellakjes in het assortiment. Toen ik deze zwarte holografische prisma tip nagellak zag, was ik verkocht. Ik had nog geen zwarte holografische nagellak en deze was precies wat ik zocht.

In gewoon licht lijkt ze een hele bijzondere grijs/zwarte nagellak. Ze doet me denken aan asfalt. Maar zodra de zon erop schijnt verandert ze in deze prachtige holografische nagellak.

De nagellak is glad van textuur, dekkend in twee laagjes en een hele leuke afwisseling van de cream nagellakjes die ik meestal draag. trend IT UP wordt verkocht bij DM in Duitsland en dit nagellakje kost €2,45.

Wat vind jij van dit nagellakje?

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook