Beauty,  Nagellak,  Nail art

Tips & Trics: water decals AliExpress

aliexpress

Toen ik deze tip bedacht, bedacht ik me ook of het wel een echte tip zou zijn. Ik geloof namelijk dat iedere nagellak liefhebber al meerdere keren geshopt heeft op sites als Aliexpress en BornPrettyStore (BPS). Misschien ben jij al fan van deze websites en is hetgeen ik je kan vertellen niet echt een tip meer. Dan heb ik nog steeds een nail art voor je LOL.

Vandaag wilde ik je iets meer vertellen over de Water Decals die ik laatst kocht op AliExpress. Ik verveelde me op een avond en had zin om te shoppen. En waar ga je dan naartoe? Inderdaad AliExpress of BPS. Je kunt er uren shoppen en voor een paar Dollars je shopbehoefte bevredigen. En ik heb ook regelmatig dat ik zo moe ben van het zoeken dat ik de website gewoon wegklik en niets koop. Maar laatst niet ……

Water Decals AliExpress

Ik was op zoek naar water decals en kwam een aantal advertenties tegen met wel hele aantrekkelijke aanbiedingen; 44 water decal designs voor €1,56 inclusief verzenden! Normaal kun je ze voor €0,90 kopen en dat vind ik al goedkoop. Maar 44 stuks voor €1,56, dat is €0,035 per water decal! En de designs spraken me ook aan! Ook belangrijk LOL.

Na een week of 3 kreeg ik ze binnen. Ze waren geprint op A4 formaat en ik kreeg 4 losse vellen. Alle water decals waren op die vier velletjes afgebeeld. Ik heb ze zelf op maat moeten knippen. Voor zo’n deal vind ik dat geen enkel probleem. Ik was zo nieuwsgierig of de kwaliteit goed was en heb direct een nail art gemaakt.

nail art water decals aliexpress

Op mijn nagels zie je O.P.I What’s the Hatter With You? uit de Alice Through The Looking Glass collectie + een van de decals. De kwaliteit was prima. Ze werken precies hetzelfde als de water decals die individueel in een mapje komen. Een klein minpuntje is, dat er midden op het design een rechthoekig vakje staat met een code. Die zit in je desgin waardoor je best een stuk van je design weg moet gooien. Maar ook dat is goed te verkroppen als je je bedenkt dat je nog geen €0,04 hebt betaald voor een decal! Ik heb in totaal 4 vingers kunnen halen uit dit design. Nou zou dat de volgende keer een of twee meer kunnen zijn als ik beter knip.

nail art water decals aliexpress

De verkoper waar ik de decals bij gekocht heb vind je onder deze link. Korte disclaimer: de prijs kan anders zijn dan de prijs die ik betaald heb. Vaak verlagen verkopers naar verloop van tijd hun prijzen. En als ze nieuwe producten erop zetten, dan beginnen ze met een hogere prijs.

Vandaag is het 11-11 en dat betekent SALE op AliExpress. Heel veel verkopers verlagen de prijzen van hun producten. Als je al iets wilde kopen, dan is vandaag de dag om het te betsellen!

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook