Thuis,  Tips & Tricks

Tips & Tricks: Sjaals netjes opbergen

Tips & Trics: sjaal netjes opbergen

Sjaals, sokken en riemen zijn typisch van die kleidingstukken die een grote bende in je kledingkast veroorzaken. Een mandje kan een oplossing bieden. Ik heb mijn sjaals een tijd geleden een eigen lade gegeven in de hoop dat het rommelige daarmee verleden tijd zou zijn. Zoals je aan de foto hierboven kan zien, was dat niet het geval. De sjaals lagen boven op elkaar waardoor ik de onderste vergat te dragen. Dat was een nadeel. Een tweede nadeel was dat deze lade te klein was.

Mijn sokken, panty’s en riemen had ik een tijd geleden al geordend door ze in de Skubb bakken van IKEA te stoppen. Tijdens mijn vakantie besloot ik een tripje naar IKEA te maken en een nieuwe set Skubb bakken te kopen voor mijn sjaals. Ik heb de Skubb bak, set van 6 (dat is de naam LOL) in het wit gekocht. In deze set zitten dus 6 bakken (!); 1 grote vierkante bak, 2 kleinere langwerpige bakken en 3 kleine vierkante bakjes. Als je ze koopt zijn ze plat. Je vouwt ze uit en met een rits maak je ze vast. Super simpel. De set kost met de vernieuwde verlaagde prijs slechts €4,99.

Ikea Skubb

Ik koos voor het ordenen van mijn sjaals de Skubb bakken omdat mijn kledingkast ook van IKEA is. Deze Skubb bakken passen daar perfect in. Je hebt echt geen mm over.

Tadaa … dat ziet er toch een stuk beter uit? Ik heb de bakken over de lade verdeeld en heb al mijn sjaals opgerold. Zo kan ik ze allemaal zien en zal ik ze allemaal gaan dragen. Afhankelijk van de grootte en de kleur heb ik ze in de verschillende bakken gedaan. Ik heb nu nog twee kleine vierkante bakken over.

Tips & Trics: Sjaals netjes opbergen

De Skubb serie is te koop bij Ikea. Deze set is ook in het zwart en roze verkrijgbaar. Er zijn ook andere Skubb opbergbakken en die kun je alvast bekijken op hun website.

Ik hoop dat je deze simpele tip nuttig vond en ik ben benieuwd hoe jij je sjaals opruimt.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook