Nagelverzorging,  Tips & Tricks

Tips & Tricks: verkleurde nagels weer wit maken #2

Je nagels wit poetsen

Begin van het jaar deelde ik een tip met je waarmee je je nagels weer wit kunt krijgen. Ik vertelde je toen dat ik mijn nagels af en toe poets met tandpasta en een tandenborstel. Ik had ook nog een paar andere tips en die kun je hier teruglezen.

Vandaag wil ik een snelle tip geven over het poetsen van je nagels met een elektrische tandenborstel. Ik gebruik voor mijn tanden al jaren een elektrische tandenborstel. En op een ochtend stond ik mijn tanden te poetsen en toen kreeg ik een heldere ingeving. Als je met een elektrische tandenborstel meer poetsbewegingen hebt dan met een reguliere tandenborstel, en daarmee je tanden schoner kunt maken … dan moet dat ook gelden voor je nagels. Toch?

je nagels wit poetsen

En omdat het me niet heel hygiënisch leek om mijn nagels te poetsen met dezelfde borstel als waar ik mijn tanden mee poets ben ik op zoek gegaan naar een heel goedkoop elektrisch tandenborsteltje. En die vond ik natuurlijk (!) bij de Action. Deze cutie kost slechts €1,50 en is ie niet cute LOL! Je stopt er twee AA batterijen in en hij is klaar voor gebruik. En omdat het een tandenborstel voor kinderen is, is de borstel klein en fijn.

Snelle tip deze week! Fijne woensdag.

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook