Tips & Tricks

Tips & Tricks: opberg idee voor water decals en nagelstickers

Tips & Tricks: opberg idee voor water decals en nagelstickers

Hallo, hallo! Het is al een hele lange tijd geleden dat ik een Tips & Tricks met je deelde. Maar vandaag heb ik er weer een en ik ben er zelf heel enthousiast over.

Geordend als ik ben, bedenk ik steeds nieuwe oplossingen om dingen nog beter en gemakkelijker te organiseren. Het kan je soms veel ruimte schelen, maar ik vind het vooral belangrijk dat ik mijn spullen veilig op kan bergen en dat ik ze ook snel kan vinden. Voor mijn water decals en nagelstickers had ik niet echt een systeem. Ze lagen in een lade en ik merkte dat ik ze vergat. Ze lagen op een stapel en als ik de lade opende zag ik alleen degene die bovenop lag. Natuurlijk had ik de stapel op kunnen pakken, maar dat deed ik niet.

Tips & Tricks: opberg idee voor water decals en nagelstickers

Op een avond kreeg ik een ingeving. Ik had nog een fotomapje liggen. Daar zouden ze natuurlijk perfect in kunnen en op die manier had ik een boekje wat ik gemakkelijk door kon bladeren. Ik zou ze zelfs met me mee kunnen nemen als ik daar behoefte aan had. Goed idee en klaar zou je zeggen. Maar nee ….

big bazer mapjeEen paar dagen nadat ik alles georganiseerd had, kwam ik bij Big Bazar hele leuke kleine pasjeshouders liggen. Die waren veel kleiner dan het fotomapje en ik had het gevoel dat dat nog beter zou werken. In het fotomapje had ik meerdere velletjes in één hoesje gestopt. Omdat de hoesjes te groot waren verschoven de water decal en nagelstickers steeds. Ik heb een pasjeshouder gekocht en wat denk je … ze passen perfect. Het lijkt wel alsof ze ervoor gemaakt zijn!

En zo ziet het er dan uit.

Tips & Tricks: opberg idee voor water decals en nagelstickers

Het klungelen met de stickers en ze opnieuw organiseren vind ik heel erg leuk en ontspannend om te doen. Terwijl ik met de decals en stickers bezig was kreeg ik allemaal nieuwe ideeën voor nail arts.

Image plates
Je kunt natuurlijk nog veel meer nail art gerelateerde spulletjes op die manier opbergen. Ik heb ook mijn rechthoekige image plates op deze manier georganiseerd. Ze zitten in een fotomapje voor foto’s van 10 x 15 cm. Dat systeem bevalt me nog steeds erg goed. Als je interesse hebt hoe ik het gedaan heb, kun je hier het artikel teruglezen.

Ik hoop dat je deze tips handig vond. Als jij een slimme manier gevonden hebt om je nagelstickers en water decals op te bergen, zou ik het leuk vinden als je dat wilt delen door een reactie achter te laten.

Liefs Imke

4 Reacties

  • Diana (Gek op Nagellak)

    Wat een handige tip Imke! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede manier om m’n water decals op te bergen. Ik heb daar nu iets moois voor gezien op AliExpress: een map waarin je er 240 kwijt kunt, zes aan elke kant van de insteekhoes. Hij is eigenlijk bedoeld voor image plates, maar water decals schijnen er ook perfect in te passen.

    Mijn stickers heb ik in stapels in een klein ladekastjes opgeborgen. Iedere stapel is een categorie, bijvoorbeeld bloemen, vlinders, zomer en winter. Ik hou er ook erg van als alles netjes en georganiseerd is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook