Nail art,  Tips & Tricks

Tips & Tricks: Nailstamp4fun

Nailstamp4fun

In het verleden heb ik je in mijn Tips & Tricks verschillende meiden laten zien die hele leuke blogs hebben of YouTube kanalen. Vandaag leek het me leuk om je kennis te laten maken met Swanette. Zij komt uit Puerto Rico en is beter bekend als Nailstamp4fun.

Ik kijk heel erg graag naar haar video’s op YouTube. Ze plaatst regelmatig een video met hele leuke nail stamping tutorials. Ze zegt zelf dat ze geen professional is, maar in mijn ogen is ze dat wel. Ze heeft zoveel ervaring met nail stamping en maakt de mooiste creaties. Daarnaast legt ze altijd uit wat ze doet en haar tips zijn altijd heel nuttig.

Hieronder zie je een van haar videos.

Ze heeft inmiddels tientallen video’s gemaakt waar je de hele avond naar kunt kijken. Swanette heeft ook een blog. Daar plaatst ze regelmatig leuke artikelen. Om haar blog te bezoeken, klik je hier.

Als je graag nail arts maakt en van nail stamping houdt, dan is Nailstamp4fun echt iets voor jou. Go check her out, show her some love en ik zou het leuk vinden als je me vertelt of je Swanette al kende.

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook