Nagellak,  Shoplog

Tips & Tricks: Etos actie – gratis Essie cadeau bij L’Oréal

Etos actie - gratis essie nagellak november 2016

Gratis nagellak! Yes please LOL. Een tijdje geleden had de Etos een hele leuke actie. Ik heb 5 seconden overwogen of ik me zou beheersen en ik besloot … NEE NATUURLIJK NIET! HET IS ESSIE!

Ik zal de korting nog snel even uitleggen. Etos had een actie waarbij je bij aankoop van 2 L’oréal producten een Essie nagellakje mocht uitzoeken. Niet uit de reguliere display, nee ze hadden een speciale kartonnen display in de winkel staan. In deze display zaten nagellakjes uit oude collecties. Yeah! Nog beter, want het merendeel van de nagellakjes had ik nog niet. En om de aanbieding nog mooier te maken, had Etos ook nog een 1 + 1 voor 50% op alle L’Oréal producten.

Dit zijn de nagellakjes die ik koos. Op de bovenste rij van links naar rechts: Southern Grazia (Oktberfest 2016), Pinking About You (Breast Cancer Awareness 2014), Not Just a Pretty Face (Summer 2009) en Stones ’n Roses (Resort collection 2015).

Etos actie - gratis essie nagellak november 2016

Op de onderste rij van links naar rechts: Frillin’ me Softly (Luxeffects 2015) , Tassel Shaker (Luxeffects 2015), Fringe Factor (Luxeffects 2015) en Delhi Dance (Resort collection 2016).

Zoals je ziet zijn het ook nog redelijk veel nagellakjes uit recente collecties. Ik ben een aantal Etos filialen afgegaan omdat ik benieuwd was of het assortiment verschilde per filiaal. En dat was zo. Een aantal filialen hadden heel veel kleuren, anderen hadden heel veel nagellakjes van een paar kleuren.

De tip
En dan nu eindelijk de tip. Die had ik je in de titel van dit artikel per slot van rekening beloofd … dus hier komt ie. Wanneer er in Nederland een actie is zoals deze:

  • maak er gebruik van! Zo vaak komen ze niet voorbij, dus geniet zolang het duurt.
  • koop die producten waar je behoefte aan hebt. In dit geval misschien een schampoo of dagcrème van L’Oréal.
  • en als je geen producten kunt vinden waar je behoefte aan hebt, bedenk dan of er binnenkort iemand jarig is, voor Moederdag of gewoon als cadeautje voor iemand die je lief is.
  • en als dat niet het geval is, zoek dan het goedkoopste product uit wat er is!

Dat laatste is precies wat ik gedaan heb. Ik vind dat L’Oréal veel dure producten heeft en ik was alleen geïnteresseerd in de nagellak. Dus ik ben op zoek gegaan naar de goedkoopste producten die ik kon vinden. En dat waren 2 haarmaskers! Per stuk kosten ze €1,49. Dat zou betekenen bij aankoop van 2 stuks een Essie nagellakje voor slechts €3,-. Alleen had Etos ook een L’Oréal actie waarbij je 50% korting kreeg op het tweede product. Nu kostten de 2 haarmaskers samen nog maar €2,25! En dat betekent dat ik 8 Essie nagellakjes heb gekocht voor €2,25 per stuk.

Ja ik zal niet liegen … ik voelde me gelukkig LOL!

Heb jij gebruik gemaakt van deze actie? Ik ben heel benieuwd welk nagellakje jij uitgekozen hebt.

Liefs Imke

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook