Nagellak,  Swatches

Spoiled ES050 blauwe shimmer

Spoiled nail polish ES050 royal blue shimmer

Een paar weken geleden hadden Cindy (brilliantnails), Malinka (Nails by Malinka) en ik afgesproken. Onze eerste ontmoeting was zo goed bevallen dat we snel weer een nieuwe afspraak gemaakt hebben. En Malinka was zo lief om voor Cindy en mij een cadeautje mee te nemen. Ik kreeg twee prachtige nagellakjes van Spoiled by Wet ’n Wild. Degene die ik je vandaag laat zien in nummer ES050, een prachtige Royal Blue met blauwe en paarse shimmer.

Spoiled nail polish ES050 royal blue shimmer

Het is een transparante nagellak, die je het beste over een andere kleur kunt dragen. Ik draag haar hier over een blauwe cream die heel veel op de ES050 lijkt. In het flesje is de shimmer al betoverend mooi. De shift tussen blauw en paars vind ik zo mooi. Met mijn basis had ik maar een laagje van deze topper nodig. De shimmer was direct goed zichtbaar. Ik weet niet of je de paarse shimmer goed kunt zien op mijn foto’s maar geloof me dat ze er is.

Spoiled nail polish ES050 royal blue shimmer

Spoiled wordt niet meer gemaakt en ik weet daarom ook niet waar je dit nagellakje zou kunnen kopen. Misschien heb je haar al in je collectie en dan wordt het weer tijd om haar een keer te dragen, want het is een beauty.

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook