iOnTrend

SinfulColors Forget Now

iOnTrend Forget now

“The color pink makes everything look pretty.” Deze quote las ik laatst online en ze maken een goed punt LOL. Roze is zeker een van mijn lievelingskleuren, zeker als het om nagellak gaat. Vandaag kan ik je een hele mooie fuchsia roze nagellak laten zien van SinfulColors.

SinfulColors nagellak nail polish Forget Now

Forget Now is een fuchia roze nagellak met roze shimmer en ze is pretty! Ik kan niet geloven dat ik haar niet eerder aan je heb laten zien. Ik was bang dat ze een jelly was, maar met twee gemakkelijke laagjes kreeg ik haar dekkend en het effect is zomers en vooral heel erg leuk. Ideaal voor de zomer.

SinfulColors nagellak nail polish Forget Now SinfulColors nagellak nail polish Forget Now

Is roze ook een van jouw favoriete nagellakkleuren? Vertel het me door een reactie achter te laten.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook