Accessoires,  Fashion,  Nagellak

Shoplog Primark Nijmegen

Gisteren kon je al lezen dat Nijmegen sinds maandag een Primark filiaal heeft! Ik heb er al geshopt!

Shoplog Primark Nijmegen maart 2014

En ik heb het zwaar gehad LOL. Ze hebben op dit moment zoveel mooie dingen in de winkel hangen. Het was echt moeilijk om te kiezen. Ik heb me netjes gedragen en slechts een paar dingen gekocht. Maar verbaas je niet als er in de toekomst meer shoplogs voorbijkomen.

Bij de accessoires werd ik direct verliefd op twee setjes met ringen. Een setje met 3 midi ringen. Leuk zijn ze hè? Vooral de ring met het strikje vind ik echt heel cute. Het tweede setje bestaat uit 4 ‘gewone’ ringen. Beide setjes kosten €2,-.

Shoplog Primark Nijmegen midi ringsShoplog Primark Nijmegen ringen rings

Ook vond ik prachtige tas voor slechts €12,-. Het is een stijve zwarte tas met een metalen detail. Super handig om mijn werkspullen in te stoppen. Binnenin zitten meerdere vakken en een vak heeft een rits. Daar kan ik mijn telefoon en portemonnee in bewaren. Ik zie op de foto’s dat er een knik in de tas zit en er zitten een paar kleine beschadigingen op. Geen probleem, ik ga kijken of ik hem om kan ruilen.

Shoplog Primark Nijmegen zwarte tas met metalen versieringShoplog Primark Nijmegen zwarte tas met metalen versiering

Ik heb nog een non-fashion item gekocht …nagellak. Kan niet missen hè? Tijdens de rondleiding vertelde de medewerkster van Primark dat make-up een steeds belangrijker onderdeel van het assortiment van Primark wordt. In Nijmegen is het assortiment ook groter dan bij andere filialen. Dit is mijn eerste Primark nagellak en ik laat je de swatches snel zien.

Shoplog Primark Nijmegen nagellak paars

Tijdens de rondleiding viel mijn oog ook op dit jasje. Het is een heel zomers jasje met blauw witte streep. De stof is heel comfortabel en hij zat als gegoten. Op de pop lijkt hij een beetje tuttig, maar aan is hij juist heel sportief. Hij kost €25,- en dat is redelijk duur als je het vergelijkt met andere Primark prijzen.

Bij Primark hebben ze een aparte afdeling gewijd aan superhelden. Bij de damesafdeling hebben ze hele leuke T-shirts met Bambi, My little Pony en Mickey Mouse. Dit blauw / witte Mickey Mouse T-shirt leek me leuk staan onder het gestreepte jasje. Het kost slechts €8,-.

Shoplog Primark Nijmegen blauw wit gestreept jasje blazerShoplog Primark Nijmegen Mickey Mouse T-shirt

Waar staat de Primark bekend om? Niet de One-sies of de comfortabele sloffen, maar hun blouses. Ook voor deze lente hebben ze geweldige blouses. Deze witte blouse met kleine zwarte vlinders is heel luchtig en heb al een paar leuke ideeën hoe ik de blouse kan combineren met de kleren die al in mijn kast hangen. Deze blouse kost €10,-. En als laatste heb ik nog een heerlijk comfortabele roze trui gekocht. Heel luchtig, sportief en ideaal voor de lente. Deze trui kost €8,-.

Shoplog Primark Nijmegen witte blouse met vlindersShoplog Primark Nijmegen roze trui

Dit waren mijn aankoopjes bij de Primark in Nijmegen. Vind je ze leuk?

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook