Nagellak,  Shoplog

Shoplog: Essie in de aanbieding bij Big Bazar

Tijd voor een ouderwetse shoplog!!!! Ik heb Essie nagellakjes gekocht bij Big Bazar.

Een paar weken geleden had Big Bazar een hele leuke aanbieding. Zeker voor Essie fans zoals ik. Alle Essie nagellakjes waren in de aanbieding voor slechts €2,99 per stuk. Als die hard Essie fan ging mijn hartje sneller slaan toen ik deze mooie prijzen zag.

Ik ben in totaal naar 3 filialen gegaan. In het eerste filiaal in Nijmegen stonden slechts een paar kleuren. In Arnhem hebben ze twee filialen. In het eerste filiaal waar ik kwam hadden ze ook maar een paar kleuren en helemaal geen nieuwe nagellakjes gekregen voor deze actieperiode. Maar in het filiaal van Winkelcentrum Presikhaaf vond ik de jackpot! Daar heb ik 10 nagellakjes kunnen vinden die ik nog niet had!

Ik laat ze snel aan je zien.


V.l.n.r. 377 Color Binge, 285 Toggle To The Top, 96 Beach Bum Blu, 336 Tuck It In My Tux 


V.l.n.r. 337 Back In The Limo, 391 Shall We Chalet?, 387 Apres-chic, 86 Lady Godiva


V.l.n.r. 83 Mink Muffs, 272 For The Twill Of It, 390 Altitude Attitude, 335 Rock At The Top

Dit zijn de nagellakjes die ik geshopt heb. Heb jij nog geshopt de laatste tijd?

Liefs Imke

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook