Nagellak,  Shoplog

Shoplog: Action (nog een)

Nog een Action shoplog vandaag! Ik heb er laatst al een gedaan, maar ben daarna nog een paar keer bij de Action geweest.

Shoplog Action

Nadat ik mijn shoplog had geplaats, waarin in de Sally Hansen nagellakjes liet zien, zag ik op verschillende social media dat er nog veel meer mooie Sally Hansen nagellakjes werden verkocht. En een aantal kleuren hadden ze niet in het filiaal waar ik normaal naartoe ga en dus heb ik een aantal andere filialen bezocht. Want dit was zo’n mooie aanbieding. En natuurlijk vond ik ook een aantal andere leuke producten. Ik laat het je allemaal zien vandaag.

Als eerste de nagellakjes. Ik ben in totaal naar 5 filialen gegaan (I’m crazy, I know). En ik heb nu een hele mooie collectie van in totaal 15 nagellakjes. Samen dus voor €14,85, iets waar je normaal ongeveer 1,5 lakje voor kunt kopen. Missie geslaagd kan ik zeggen LOL.

Sally Hansen shoplog Action
V.l.n.r. 270 Raisin’ The Bar, First Kiss, White Out en 130 Gilty Party 
Sally Hansen shoplog Action
V.l.n.r. Resurrection, Butterscotch en 170 Clear’d fot Takeoff
Sally Hansen shoplog Action
V.l.n.r. 250 Blue It!, 190 Posh Plum, 440 Pinch of Punch, 401 Perky Pink en 410 Berry Juicy
Sally Hansen shoplog Action
V.l.n.r. 680 Frozen Solid, 06 Flawless Pink en 481 Breeze Blue

In Arnhem hebben ze op de woonboulevard de grootste Action die ik ken. Daar kun je je echt een hele tijd vermaken. En dat is precies wat ik gedaan heb. Ik heb lekker gesnuffeld en vond ineens dit … Wax Moods brander en smeltbare wax vormpjes. Het lijkt exact op Scentchips, alleen de prijs is een stuk goedkoper. Voor een brander betaal je €1,29 en voor een doosje met 6 wax vormpjes €0,89! Ik zal er deze week nog een review over doen.

Action Wax Moods brander en kaarsjes

Bij de kleding kijk ik niet zo vaak. Alleen toen ik deze keer langs het schap liep viel mijn oog op deze gave tunnelsjaal. Knalroze met hele gave cartoon tekstballonnen. Deze kostte €1,99.

Action sjaal cartoon balloon roze

En als laatste heb ik een saai maar noodzakelijk iets meegenomen, en dat zijn scheermesjes van Wilkinson. Voor 5 stuks betaalde ik €1,29.

Wilkinson scheermesjes

Dit was mijn tweede Action shoplog in korte tijd. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. De review over de Wax Moods brander en wax melts komt deze week online, so stay tuned!

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook