Nagellak,  Swatches

Seche Vive instant gel effect top coat

Seche Vive instant gel top coat

Ik begin de waarde van een goede top coat steeds meer in te zien. Vroeger dacht ik dat een top coat een luxe gadget was die misschien de duur van je manicure kon verlengen. En dat was misschien ook zo, maar nu is de top coat het belangrijkste onderdeel van mijn manicure! En als het moet zou ik er grof geld voor betalen. Een goede top coat zal jouw manicure niet alleen beschermen tegen stoten en krassen, het zal ook kleine oneffenheden wegwerken, extra glans en ‘volume’ geven. Mijn zoektocht naar de ‘holy grail’ top coat blijft doorgaan.

Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat
Vandaag kan ik je de laatste editie top coat laten zien van de Seche familie. Waarschijnlijk heb je gehoord van Seche Vite, de sneldrogende top coat die favoriet is bij vele nagelbloggers. Maar nu heeft Seche een nieuwe top coat uitgebracht met de naam Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat.

Die gaan we eens grondig testen LOL. Ik heb een manicure gemaakt met drie verschillende nagellakjes. Van ieder lakje twee laagjes en daarna een laagje top coat.

Seche Vive instant gel top coat

Ook Seche Vive is een sneldrogende top coat en daar leef ik voor. Wie heeft er nu nog tijd om 10 minuten wachten tot je nagels droog zijn? Deze top coat droogt echt heerlijk snel. Wat ik een dikke bonus vind, is dat ze een ‘plumping effect’ heeft. Het geeft je nagels als het ware volume. De consistentie van deze top coat is minder dik dan die van de originele Seche Vite en dat vind ik persoonlijk prettig. Deze top coat geeft een hoogglans finish. Je kunt de top coat gemakkelijk verwijderen met nagellak remover of aceton.

Nail art?
Maar zou deze top coat ook geschikt zijn om over een nail art te gebruiken? Antwoord is JA! Zonder enige problemen kon ik haar aanbrengen.

Seche Vive instant gel top coat

Ik ben echt fan van deze nieuwe top coat van Seche. Ik vind haar zelfs fijner dan haar grote zus Seche Vite. Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat is te koop bij Nailproduct.nl en kost €8,25. Ik kan je deze top coat echt aanraden. Voordelen van Seche Vive voor mij zijn:

  • Geen UV / LED-lamp nodig
  • Formule is minder dik dan Seche Vite
  • Gelachtige finish
  • Snel droog
  • Intense glans
  • Eenvoudig te verwijderen

Welke eigenschappen vind jij het belangrijkst voor een top coat?

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook