Nagellak,  Swatches

Safari nagellak 392

Ik ben gek op blauwe nagellak en ik heb al heel wat verschillende kleuren blauw in mijn collectie. Toen ik deze van Safari zag wist ik dat ik ook deze blauwe kleur met liefde zou gaan dragen.

Safari nail polish #392

Safari nail polish #392

Safari nagellak heb ik wel eens zien liggen bij Douglas en andere winkels. Safari is een lijn nagellak van het Poolse merk Quiz Cosmetics. Het is hele goedkope nagellak en wordt meestal voor €1,- verkocht. Omdat mijn stash groot genoeg is, probeer ik nu voor kwaliteit te gaan en niet voor kwantiteit. Maar … toen ik op de Margriet Winter Fair bij de stand van Fogan Cosmetics deze nagellak weer zag liggen kon ik ze niet weerstaan. (Ik heb echt een probleem als het over nagellak gaat LOL) Ik heb een aantal kleuren meegenomen omdat ik heel erg nieuwsgierig was of dit een budgetmerk zou zijn met een super kwaliteit.

Deze blauwe nagellak heeft zo’n mooie kleur. Het is een beetje jeans blauw. Het lakken ging prima en in twee laagjes was de nagellak dekkend.

Safari nail polish #392Safari nail polish #392

Ik had zin om mijn nagels te versieren. Ik koos dit keer voor vrolijke bloemetjes. De felle kleur groen werkt op een of andere manier heel goed met deze blauwe kleur.

Safari nail polish #392Safari nail polish #392

Heb jij een nagellakje van Quiz Cosmetics of Safari?

Liefs Imke   

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook