Nagellak,  Swatches

Rimmel London Salon Pro Emerald City

Rimmel London salon pro 603 Emerald City nail polish nagellak

Laatst vroeg iemand mij of ik niet alle kleure nagellak al had. En daar kan ik zonder blikken of blozen ‘nee’ op zeggen. Want gelukkig zijn er nagellakfabrikanten die steeds weer nieuwe kleuren en nieuwe combinaties bedenken. Goed nieuws voor dames zoals ik (LOL).

Vandaag heb ik ook een voorbeeld van een creatie waar ik zo blij van werd toen ik haar zag. Het is de kleur Emerald City uit de Salon Pro lijn van Rimmel London. Ik heb het al een paar keer gezegd, maar zeg het voor de zekerheid nog maar een keer. Alle nagellak uit de Salon Pro lijn is GEWELDIGE nagellak! Ik kan ze echt aanraden. (En nee … ik word niet gesponsord door Rimmel. Ze weten niet wie ik ben en hebben waarschijnlijk mijn blog ook nog niet bezocht LOL)

Ik vond de kleur Emerald City laatst bij de Action voor €2 en wat wisselgeld. Normaal kosten ze €6,99. Een stukje duurder, maar de prijs meer dan waard.

Rimmel London salon pro 603 Emerald City nail polish nagellak

Wat kan ik zeggen zonder in herhaling te vallen? Eigenlijk niets. De formule is geweldig, de kleur is ook heel erg mooi en shimmers maken mij altijd blij. Twee gemakkelijke laagjes en dan heb je een prachtige manicure.

Rimmel London salon pro 603 Emerald City nail polish nagellakRimmel London salon pro 603 Emerald City nail polish nagellak

Bedankt voor je bezoek. Welk rapportcijfer krijgen de Salon Pro nagellakjes van jou? Ik ben heel erg benieuwd en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook