Nagellak,  Swatches

Revlon Perfumerie 080 China Flower

DSC00959 copy

Geduld is een schone zaak zeggen ze. Nou en in dit geval is dat zo. De Revlon Parfumerie lijn is al meer dan een jaar te verkrijgen in Amerika. De Amerikaanse nagel bloggers en vloggers hebben ze al lang gereviewd en spraken er meestal lovend over. Maar in Nederland hoorde ik er maar niets over. Misschien is dat wel omdat je hier niet zo gemakkelijk aan nieuwe Revlon collecties kunt komen als in Amerika. Toen ik laatst op de website van BOL een bestelling plaatste had ik nog een paar producten nodig om in aanmerking te komen voor gratis verzending. En wat doe je dan als nagellakliefhebber … precies, je gaat bij de nagellakjes kijken.

En daar zag ik ze in een keer staan! Te gek en ze waren nu ook nog afgeprijsd. Ik twijfelde geen moment en heb de kleuren China Flower en Bordeaux in mijn mandje gelegd.

DSC00955 copy

Het flesje vind ik heel erg schattig. Het heeft een ronde dop en lijkt een beetje op een parfumflesje. In het flesje zit 11.7 ml nagellak.

De naam van de collectie geeft je al een hint, want de nagellakjes uit de Parfumerie lijn zijn namelijk ‘scented nail enamels’. De nagellakjes hebben een geur als ze droog zijn. Ik heb twee laagjes van deze prachtige felle rode nagellak aangebracht en tijdens het aanbrengen rook ik al een lichte zoete geur. Niet overheersend, maar een hele lichte bloemengeur. Wel prettig eigenlijk. Toen mijn nagels droog waren rook ik dezelfde geur ook. De geur blijft ongeveer een dag hangen en daarna is de geur weg.

Revlon Perfumerie scented nail polish 080 China Flower

Ik kan dat soort extra’s wel waarderen, maar het belangrijkste is de formule van de nagellak. En die is goed. Ik had twee laagjes nodig om China Flower dekkend te krijgen. Een aanrader dus als je van Revlon of scented nagellak houdt.

Ik kocht China Flower bij BOL.com voor €3,36.

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook