Overig

Pure HEMA

HEMA nagellak Pure Red

Hallo, hallo! Leuk dat je er weer bent. Ik heb vandaag een heel vurig pakje. HEMA heeft onlangs de formule van haar Long Lasting verbeterd en heeft 100 nieuwe kleuren uitgebracht. Ik was al fan van de HEMA nagellak, maar met de nieuwe formule zijn ze nog beter dan eerst.

Vandaag kan ik je Pure HEMA laten zien. Het is een warme rode nagellak met een bijzondere felheid. Ik houd meer van koele kleuren en dat geldt ook voor mijn rode nagellak. Alleen toen ik Pure HEMA op mijn nagels had kon ik mijn ogen er niet vanaf houden. Ze is heerlijk voor de lente en de zomer.

HEMA nagellak Pure Red

De formule is echt goed en ik vind dat de HEMA nagellakjes niets onder doen voor de duurdere merken zoals Essie en O.P.I. De formule was dekkend in twee laagjes. Ik heb een laagje Essie Gel Couture top coat gebruikt en daarna heb ik deze nagellak met gemak een week kunnen dragen.

HEMA nagellak Pure Red HEMA nagellak Pure Red

Met 100 kleuren kunnen wij nagellak liefhebbers onze lol op. Er zitten ook een aantal nagellakjes in met Nederlandse namen. Die ben ik nu als eerste aan het sparen LOL. Binnenkort dus meer nagellakjes van HEMA. De nagellakjes bevatten 11 ml en kosten 2,50 per stuk.

Wat is jouw favoriete rode kleur?

Liefs Imke

3 Reacties

  • Pearl

    Prachtig kleurtje! Ik heb nog helemaal geen nagellak van de Hema gekocht sinds de formule is gewijzigd. Misschien moet ik snel eens een kijkje gaan nemen. 100 kleuren om uit te kiezen is ook wel heel veel…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook