Nagellak,  Swatches

Primark neon nagellak trio

Een tijdje geleden was ik bij Primark en mijn aandacht werd getrokken door dit setje. Het feit dat Primark alle make-up bij de ingang heeft geplaatst helpt ook LOL. In het verleden keek ik niet zo vaak naar de nagellakjes van Primark. ik had er een paar geprobeerd, maar was nooit onder de indruk.

Toch wilde ik dit setje heel graag proberen. Het kostte slechts €2,50 dus daar hoefde ik het niet voor te laten. Zoals je kunt zien zijn het 3 hele tropische en zomerse kleuren. Alleen daarom zijn ze al leuk. In ieder flesje zit 11 ml nagellak, wat echt een hele ruime hoeveelheid is.

Ik ben de nagellakjes gaan swatchen zonder witte ondergrond. In mijn mening moet een neon een neon zijn, ook zonder witte ondergrond. En je krijgt het nooit helemaal mooi en strak met een witte ondergrond. De formule van de roze nagellak was oké, oranje werd beter en de parse was ideaal. Tijdens het aanbrengen zag ik ook dat de paarse een micro shimmer had wat haar nog mooier maakte.

Of het echte neons zijn …. mm nee denk het niet. Maar dat mag de pret niet drukken want het zijn nog steeds hele leuke nagellakjes! Zeker de paarse is een must have.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook