Nagellak,  Swatches

Primark nagellak paars

In mijn laatste Primark shoplog heb je deze paarse nagellak voorbij zien komen. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit en heb hem direct op mijn nagels gedaan. 

Shoplog Primark Nijmegen nagellak paars

Dit is mijn eerste Primark nagellak en ik was erg benieuwd hoe de kwaliteit zou zijn. Soms kunnen budget merken me echt verrassen met de kwaliteit en ik hoopte stiekem dat de Primark nagellak ook geweldig zou zijn. Het begon goed, want de kleur kreeg direct een dikke voldoende. Dit is een van mijn favoriete kleuren. En of het nu zomer, winter, herfst of lente is … ik draag deze kleur het hele jaar door.

Het flesje heeft een zwarte dop. Deze dop moet je van het flesje trekken en dan vind je daaronder een kleine schroefdop. Best chique voor een budget nagellak. Het kwastje is breed en is recht afgesneden. Dat vond ik zelf niet zo prettig omdat mijn nagel bij de nagelriem niet recht is. Het kost wat meer moeite om de nagellak er mooi op te krijgen. En ik moest met een kwastje en nagellak remover de ruimte bij mijn nagelriemen bijwerken om het zo te krijgen zoals ik het graag wilde hebben. De formule van de nagellak was oké. Niet geweldig en een beetje aan de dikke kant. De nagellak dekt praktisch in een laagje, maar zoals altijd heb ik twee lagen gebruikt.

Primark nagellak paarsPrimark nagellak paars

Al met al is het een prima nagellakje voor €1,50. Behalve de kleur is er niet echt iets waar ik heel enthousiast over ben.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook