Nagellak

Pretty Perfect nail drying spray

Nail drying spray!?! Dat zou een welkome uitvinding zijn. Maar zou het echt werken of is het een van die  beauty producten die zijn belofte niet waar kan maken? Sceptisch en tegelijkertijd ontzettend nieuwsgierig legde ik deze spray in mijn winkelmandje. 

Droogspray

Ik heb deze nail drying spray van Pretty Perfect gevonden bij Big Bazar. Het stond in het schap bij de andere make up producten. De roze bus viel op en toen ik de naam zag ben ik de bus eens goed gaan bekijken. Het is een spray die je nagellak sneller laat drogen.

Hoe werkt het precies? Je lakt je nagels zoals je dat altijd doet. Als je klaar bent spray je de inhoud over je natte nagellak en na ongeveer 60 seconden is je nagellak ‘aanraakdroog’.

Nail drying sprayNail drying sprayNail drying spray

Nadat ik de gebruiksaanwijzing en waarschuwingstekens goed bekeken had, ben ik deze spray gaan testen. Ik ben voor de zekerheid ook even buiten gaan staan. Het sprayen ging gemakkelijk. Belangrijk is dat je voldoende afstand houdt tussen de spuitbus en je nagels, anders kun je vlekken krijgen. De geur was okay.

Mijn eindoordeel ….. Ik had er nog nooit eerder van een nail drying spray gehoord en het is een leuke gadget. Mijn nagels waren inderdaad snel droog, maar ook hier gaat het om het uitharden van de nagellak. Pas wanneer je nagellak volledig is uitgehard zul je geen beschadigingen krijgen.  Ik ga ‘m wel vaker gebruiken, want hij werkt en maakt mijn nagels aanraakdroog.

Als je geïnteresseerd bent in producten die je nagellak sneller drogen, dan vind je het artikel over de Fluide Séchage Express van Yves Rocher misschien ook leuk.

Deze Pretty Perfect nail drying spray vond ik bij de Big Bazar en kost €1,79.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook