Nagellak,  Swatches

P2 Sea’ La Vie

De meeste lente collecties hebben lieve en zoete pastelkleuren. P2 heeft met de limited edition Sea’ La Vie gekozen voor een maritiem thema. In deze collectie zitten frisse koele kleuren. I like! 

P2 Sea´ La Vie display

In deze collectie zitten verschillende mooie producten. Er zit bijvoorbeeld een prachtige bronzer in met een gouden overspray, drie geweldige oogschaduws en nog veel meer. Ik nam drie nagellakjes uit deze collectie. En ook al heb ik in mijn collectie donkerblauw, lichtroze en hemelsblauw … deze kleuren oogden zo knisper fris en helder. En ik ben zó blij dat ik ze gekocht heb, want de kwaliteit was geweldig.

P2 limited edition Sea´ La Vie Spring 2014 nail polishesP2 limited edition Sea´ La Vie Spring 2014 nail polishes

De oranje kleur heb ik laten staan, omdat ik gewoon te weinig oranje draag. De andere kleuren daarentegen draag ik erg vaak. V.l.n.r. 020 Sky (een prachtige hemelsblauwe kleur), 040 Freshness (baby pink, logisch toch dat ik die meenam?) en 030 Navy (prachtige marine blauwe kleur).

En de flesjes, daar heb ik het nog niet eens over gehad. Zo mooi met hun slanke ronde vorm. De verpakking krijgt van mij een 10. Maar nu de kwaliteit van de nagellak. P2 is het huismerk van DM en heeft een uitgebreide collectie make up. En ieder product dat ik tot nu toe heb geprobeerd krijgt een ruime voldoende. En deze nagellakjes zijn geen uitzondering. De kwaliteit is geweldig. Ze dekken allemaal in 1 laagje, ook de lichtroze. De kleuren zijn kleurecht, ze drogen snel, kwastje is perfect …. Ik heb niets kunnen vinden waar ik minder blij mee was.

P2 limited edition Sea´ La Vie Spring 2014 nail polishesP2 limited edition Sea´ La Vie Spring 2014 nail polishes

P2 is te koop bij de DM Drogeriemarkt in Duitsland.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook