Nagellak,  Swatches

P2 Sand Style Lovesome en Confidential

TGIF! Einde van de week en het begin van een lang weekend. Vandaag heb ik de kleuren Lovesome en Confidential geswatcht. Twee prachtige kleuren uit de Sand Style collectie van P2. 

P2 Sand Style Polish 020 Lovesome 050 Confidential

P2 Sand Style Polish 020 Lovesome 050 Confidential

De nagellakjes met textuur schieten als paddenstoelen uit de grond. Zo heb je Liquid Sand van O.P.I, Pixie Dust van Zoya en Textured Nail Paints van Barry M. Het is een van de nieuwste trends op nagellak gebied. P2 heeft sinds een paar weken de Sand Style nagellakjes. Net zoals de nagellakjes van de andere merken heeft deze nagellak een zand effect.

Om heel eerlijk te zijn was ik niet direct weg van deze trend. Ik houd nog het meest van super strak gelakte nagels met cream finish. Toen ik de kleuren in het rek zag staan was ik om. Wat een geweldige kleuren. Vol met glitter en die kleuren….betoverend.

P2 Sand Style Polish 020 LovesomeP2 Sand Style Polish 050 ConfidentialP2 Sand Style Polish 020 Lovesome 050 Confidential

Ik zou al tevreden zijn wanneer ik alleen naar de nagellak mocht kijken. Zo mooi zijn ze. Lovesome is een hele mooie rood/roze kleur met roze en gouden glitter. Confidential is een donkere, bijna  nachtblauwe kleur met groene, paarse en gouden glitter.

Natuurlijk heb ik ze ook geswatcht. Ook op mijn nagels is de kleur net zo mooi als in het flesje en het zand effect neem ik op de koop toe. Ben er nog steeds niet kapot van, maar het is wel leuk als afwisseling. Voordeel is dat je minder secuur hoeft te lakken. Een klein foutje zie je niet. Twee laagjes waren voldoende en ze drogen snel. En voor de prijs hoef je ze niet te laten liggen. De Sand Style nagellak kost €1,95.

P2 Sand Style Polish 020 Lovesome 050 ConfidentialP2 Sand Style Polish 020 Lovesome 050 ConfidentialP2 Sand Style Polish 020 Lovesome 050 ConfidentialP2 Sand Style Polish 020 Lovesome 050 Confidential

Liefs Imke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook