Nagellak,  Swatches

P2 Gloss Goes NEON – 050 Loop-di-loop

P2 GLOSS Goes NEON - 050 Loop-di-loop

Hallo, hallo! Vandaag heb ik twee nagellakjes voor uit de nieuwe lente/zomer collectie van P2. Ieder seizoen vernieuwd P2 haar schap. En dat zijn niet alleen nieuwe kleuren, maar ook nieuwe nagellakjes met een bijzondere finish. Ik weet dat de holografische top coats ‘Hypnotic Lights’ veel positieve reacties kreeg op Instagram (@iontrend). Ik was zelf meer geinteresseerd in de Gloss Goes NEON lijn. Dat zijn 8 neon lakjes met een jelly finish. Je kunt ze als jelly dragen, maar met de Color Activator moeten het echte neons worden.

P2 GLOSS Goes NEON - 050 Loop-di-loop

Ik koos voor de kleur 050 Loop-di-loop, een heerlijk frisse framboos rode kleur. Ik kocht ook de Color Activator omdat ik nieuwsgierig was. Het is een reguliere witte cream met een geweldige formule. Op de foto’s zie je beide mogelijkheden. Op mijn wijsvinger heb ik twee laagjes Loop-di-loop aangebracht zonder witte basis. De kleur vind ik erg mooi en voor een jelly dekte deze nagellak erg goed. Op de foto zie je twee laagjes.

P2 GLOSS Goes NEON - 050 Loop-di-loop

Op mijn andere vingers zie je een laagje Color Activator en een laagje Loop-di-loop. En de kleur wordt inderdaad intenser en feller, maar als je goed kijkt zie je dat het niet helemaal dekt. Nog een laagje heb ik niet gedaan omdat het nu al vrij dik was. Nog een laagje zou lelijk zijn.

P2 GLOSS Goes NEON - 050 Loop-di-loop

Ik kan je Loop-di-loop zeker aanraden. De kleur is prachtig en feller dan de camera kan vastleggen. Ondanks dat het een jelly is, dekt ze in twee laagjes. En de Color Activator is een hele goede witte cream. Ook die kan ik je aanraden. Ik ga ze alleen niet meer samen dragen LOL.

P2 is te koop bij de DM in Duitsland. Zowel de Color Activator als de gekleurde nagellakjes zijn €2,45 per stuk.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook