Nagellak,  Swatches

P2 Atlantis Purple – Beyond Lagoon

DSC01583 header

Toen ik Beyond Lagoon in het schap zag staan ben ik deze limited edition van dichtbij gaan bekijken. P2 is een heel leuk merk die vaak hele innovatieve en goede producten op de markt brengt. De collecties zijn uniek en ze hebben vaak unieke kleuren. (Zo, zo jammer dat dit merk niet te koop is in Nederland.)

In de Beyond Lagoon collectie zitten ook hele mooie producten. Een van mijn favorieten zijn de vloeibare oogschaduws. Als je nog niet gezien hebt dan nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn Instagram tijdlijn @iontrend.

Ik kocht één nagellakje en dat was 040 Atlantis Purple. Mijn camera maakt de kleur blauwer dan zij in werkelijkheid is. Het is een hele mooie donkerpaarse metallic nagellak. En niet zomaar metallic, maar aquatic metal nail polish! Dat intrigeerde me zo dat ik het graag wilde proberen. De nagellak lijkt opgebouwd te zijn uit micro shimmers met een blauw/paars duochrome effect. Op de foto met het flesje kun je aan de bovenkant de paarse gloed zien. Het is misschien niet zo raar dat mijn camera de nagellak als blauw laat zien LOL er zit immers ook blauw in.

DSC01587 copy

De eerste laag was vrij dun en streperig. De tweede laag was al een stuk beter, maar ik heb uiteindelijk drie laagjes gebruikt. Het effect is wel metallic, maar dan anders. Van dichtbij kun je de verschillende shimmers goed zien en kun je ook de verschillende blauwe en paarse kleuren goed zien.

P2 limited edition Beyond Lagoon 040 Atlantis Purple DSC01588 copyDSC01581 copy

Mijn eindoordeel is niet heel positief, ook niet negatief. De kleur is voor mij de grote winnaar. Het effect … mweh niet helemaal mijn ding. Wel uniek en als je hier van houdt kan ik je deze nagellak zeker aanraden.

P2 is te koop bij de Drogeriemarkt DM in Duitsland en kost rond de €2,25 – €2,95 (afhankelijk van de nagellak lijn).

Ik ben heel benieuwd wat jij van het effect van deze aquatic metal nail polish vindt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook