Onderzoek

Onderzoek: Op woensdag zijn vrouwen het lelijkst

Op woensdagmiddag om half vier zien vrouwen er volgens een Brits onderzoek het oudst uit. Op dit moment hebben zij weinig energie en zijn de gevolgen van alcoholgebruik in het weekend het meest zichtbaar.

Dit komt omdat op woensdagmiddag hun energieniveau op zijn laagst is, werkstress het zijn hoogst en de effecten van het weekend daarvoor voelbaar zijn. Opmerkelijk hè?

Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van St. Tropez, het merk dat gespecialiseerd is in zelfbruining producten. In dit onderzoek kwamen nog een aantal opmerkelijke zaken naar boven. Zo vindt 12% van de vrouwen de woensdag de meest stressvolle dag van de week. Op donderdag hebben ze zin in seks en 60% van de vrouwen vindt de vrijdag de fijnste dag van de week. 

In het verleden heb ik vaker dit soort opmerkelijke onderzoeken op mijn blog gedeeld. Gewoon omdat ik dit bizar en tegelijkertijd vermakelijk vindt. Het is een onderzoek dat in opdracht van een commercieel bedrijf is gedaan en dat is wel logisch denk ik. Ik weet niet wat zij met de resultaten gaan doen, maar dat mag de pret niet drukken.

Mocht je het opmerkelijke artikel willen lezen klik dan hier.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook