Nagellak,  Swatches

O.P.I. Underneath the Mistletoe

O.P.I. Underneath the Mistletoe Holiday 2013 collection Mariah Carey

O.P.I heeft dit jaar weer een geweldige Holiday Collectie uitgebracht. Ik zou het liefst alle nagellakjes uit deze collectie kopen, maar met de prijzen die wij in Nederland moeten betalen, zou dat gekkenwerk zijn. Ik heb de nagellak gekocht waar ik direct verliefd op werd; Underneath the Mistletoe. Dit is een prachtige donkere bessenrode nagellak met shimmer. ♥♥♥

O.P.I. Underneath the Mistletoe Holiday 2013 collection Mariah CareyO.P.I. Underneath the Mistletoe Holiday 2013 collection Mariah CareyO.P.I. Underneath the Mistletoe Holiday 2013 collection Mariah Carey

Dit is wat ik vandaag op mijn nagels draag. Wat heb jij vandaag op?

Imke liefs

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook