Nagellak,  Swatches

O.P.I Lost on Lombard

O.P.I NL F69 Lost On Lombard - San Fransisco collection

Laatst vond ik een aantal O.P.I nagellakjes bij kruidvat! Ze hadden een actie en ook zij hadden bij de groothandel een aantal O.P.I nagellakjes opgekocht. Het lijkt erop alsof iedere drogisterij en budgetwinkel O.P.I gaat aanbieden. Big Bazar bood ze als eerste aan. Toen kwam Etos met O.P.I nagellakjes en later Wibra met Nicole by O.P.I en nu dus ook Kruidvat. Ik klaag niet LOL, want het blijven geweldige nagellakjes. En als je ze voor een mooie prijs kunt kopen ….

De keuze was niet enorm groot, maar ik vond er twee die ik zo mooi vond dat ze mee naar huis mochten. De eerste laat ik je vandaag zien en dat is O.P.I NL F69 Lost On Lombard uit de San Fransisco collectie. En ik geloof dat dit de mooiste kleur rood is die ik ooit gezien heb. Wat een beauty!

O.P.I NL F69 Lost On Lombard - San Fransisco collection

Het is een steenrood met een drupje aubergine. De formule was goed en ik had twee laagjes nodig om de nagellak dekkend te krijgen.

Heb jij wel eens O.P.I nagellak gekocht bij Kruidvat of Etos?

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook