Nagellak,  Nail art,  Swatches

O.P.I. Comet In The Sky

O.P.I. Comet In The Sky

Vandaag heb ik een hele eenvoudige nail art voor je waar je slechts 3 nagellakjes voor nodig hebt. Een nail art kan zo moeilijk of gemakkelijk zijn als je zelf wilt. Nail art is per definitie een manier om je nagels op een creatieve manier te versieren en dat kan soms heel gemakkelijk zijn om te doen.

Voor de nail art van vandaag gebruik ik 3 nagellakjes

  • O.P.I Comet in the Sky
  • O.P.I I Carol about You
  • Essence Meet Me Under the Mistletoe

O.P.I. Comet In The Sky

Zoals je kunt zien heb ik de paarse en groene nagellak verdeeld over mijn nagels en vervolgens heb ik Comet in the Sky over mijn middel- en ringvinger gedaan. Deze glitter top coat heeft hele mooie zwarte en iriserende glitters (iridescent in het Engels) in verschillende maten.

O.P.I. Comet In The Sky

Ik kocht deze top coat laatst bij Big Bazar toen zij de geweldige ‘3 voor €10’- actie hadden op O.P.I nagellak.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook