Nagellak,  Swatches

Nieuw: Catrice ICONails

Een tijdje geleden vond de assortimentswissel plaats. De nieuwe producten druppelden de schappen in, maar het nagellakrek bleef angstvallig leeg. Even vreesde ik dat Catrice geen nagellak meer uit zou brengen, maar gelukkig was het tegenovergestelde waar. Ze hebben een compleet nieuwe lijn nagellak uitgebracht en daar wil ik je vandaag iets meer over vertellen.

ICONails
Dit is Catrice haar versie van de nagellak met een Gel Look. Ik ben al jaren fan van dit budget merk en was erg benieuwd naar deze nieuwe lijn. De ICONails nagellak is verkrijgbaar in 36 kleuren en belooft:

  • tot wel 7 dagen zitten – zonder top coat!
  • een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie
  • nieuw professioneel kwastje
  • verzorging van natuurlijke nagels door toevoeging açai olie

Het eerste wat opvalt zijn de nieuwe flesjes. Ze zien er zo high end uit. Ik vind ze prachtig. Strak en stijlvol en het design van de grote letters spreekt mij erg aan. Wat niet direct opvalt, maar wat deze nagellakjes een chique gevoel geven is de dop. De vierkante dop verwijder je en daarna komt er een kleine ronde dop tevoorschijn. Voorbij zijn de tijden met de slecht doppen die scheef op het flesje zaten en die je zo kapot draaide.

Hoe zou het kwastje eruit zien? Gespannen draaide ik het flesje open en ik was direct enthousiast. Deze rond afgesneden kwastjes werken vaak heel goed. En dat is bij het kwastje van Catrice zeker zo. Nagels lakken wordt een feestje met dit kwastje dat gemakkelijk uitwaaiert zodat je gemakkelijk je nagels kunt lakken. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen.

In het assortiment hebben ze ook een top coat gedaan. Ik zal die op een later moment reviewen. Deze top coat zorgt er volgens Catrice voor dat ICONails nagellak nog langer blijft zitten. Het beschermt de kleur en verbetert de glans en vormt een gel glans beschermlaag. Niet anders dan andere top coats doen. Ik had gehoopt op een ‘quick dry’ claim.

Er zijn in totaal 36 kleuren en ik ben laatst met de 1 + 1 gratis actie een beetje los gegaan. Ik heb er 20 gekocht en kan je alvast een paar laten zien.

De nagellakjes kosten €2,99 per stuk en de top coat kost €3,59.

Heb jij al een nagellakje uit deze lijn gekocht?

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook