Nail art

Nails vs Nails: Winter

We beginnen het jaar met iets nieuws! Nails vs Nails is een maandelijks terugkerende post waarin Mirjam van Jewel-Nails.nl en ik de uitdaging aangaan om een nail art te maken bij een door ons gekozen thema. Mirjam is ook gek op nagellak en nail art en ik verheug me op alle creaties die we dit jaar gaan maken.

Nails vs Nails winter

Jewel-Nails
Hallo allemaal, ik ben Mirjam en heb mijn eigen blog op Jewel-nails.nl. Ik blog vooral over nagellak en nailarts, mijn ultieme hobby en/of verslaving ;-). Samen met Imke gaan ik iedere maand eens Nails vs. Nails houden. Elke maand een ander onderwerp waarop we onze nagels afstemmen. Kijk mee met het thema van de maand ‘Januari: Winter’ en enjoy onze nailarts!

201401 Nail vs Nails Jewel Nails  and iOnTrend January Winter

Op mijn middelvinger heb ik een accentnagel gemaakt met Blue no Blues van Bourjois 1 Seconde. Dit is een prachtige kleur lichtblauw waar ik echt dol op ben, en dit lakje gebruik ik ook erg vaak! De lakjes van de 1 Seconde-lijn van Bourjois hebben allemaal een (extreem) brede kwast, waar ik heel blij mee ben en wat het lakken ook heel erg prettig maakt. I love it! Ik heb op mijn middelvinger met een bruine striper van Max winterse takken gemaakt, met wat sneeuw erop en sneeuwvlokken eromheen, gecombineerd met kleine zilveren glitters.

Op mijn andere nagels heb ik China Glaze – Mingle With Kringle gebruikt, een mooi goud glitterlakje wat prima dekt in twee laagjes. Dit lakje is nu te koop bij deze China Glaze outlet voor €3,50. Voor het winterse effect heb ik veel gebruik gemaakt van een witte striper van Max (Action). Op mijn ringvinger heb ik met een dottingtool sneeuwvlokken gemaakt, alhoewel de sneeuw hier in Nederland nog ver te zoeken is ;-). Op mijn ringvinger een sneeuwvlok, gecombineerd met het lichtblauwe lakje van Bourjois. En op mijn pink heb ik simpel twee lijnen gemaakt met beide lakjes, om het niet te druk te maken.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze combinatie vinden!

iOnTrend
Prachtige nail art heeft Mirjam gemaakt. Het was voor mij ook een verrassing, want ik weet niet wat Mirjam maakt. Nu is het mijn beurt. Voor deze nail art heb ik me laten inspireren door mijn eerste associatie bij de winter. En mijn eerste associatie  is sneeuw. We hebben nog geen sneeuw gehad, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb een sneeuwwitte ijzige nail art gemaakt.

iOnTrend Nails vs Nails january 2014 Winter

Als eerste heb ik mijn nagels wit gelakt met de kleur 04 On Top Of The Ice Stream. Deze kleur komt uit de Essence Snow Jam collectie van begin 2012. Je hoeft deze kleur natuurlijk niet te gebruiken, iedere witte nagellak is geschikt om deze nail art te maken. Om deze nail art een ijzige look te geven heb ik lichtblauwe glitters gebruikt. Ze hebben een extra dimensie, want ze kleuren ook roze en wit. Ik heb mijn hele ringvinger met deze glitters bedekt. Op mijn andere nagels heb ik met de glitters een diagonale lijn gemaakt.

Als laatste heb ik witte/doorzichtige glitters gebruikt. Je kent ze misschien wel. Ze komen in een pak met 10 reageerbuisjes en in ieder buisje zitten verschillende kleuren glitter. Ik heb die van mij bij Kruidvat gekocht voor ik geloof €1,50. Deze witte/doorzichtige glitter lijkt op sneeuw en daarom wilde ik ze graag in deze nail art verwerken. Ik heb dit keer geen top coat gebruikt omdat het sneeuw-effect verloren zou zijn gegaan.

201401 Nail vs Nails Jewel Nails  and iOnTrend January Winter201401 Nail vs Nails Jewel Nails  and iOnTrend January Winter

Onze nail arts naast elkaar. De kop is eraf. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ik verheug me nu al op de Nails vs Nails van de maand februari. Ik ben heel benieuwd hoe je deze eerste Nails vs Nails vond? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. En laat je me ook weten of je een of beide nail arts na gaat maken?

En … breng vooral ook eens een bezoekje aan de site van Mirjam. Zij schrijft leuke reviews, laat je weten waar de aanbiedingen zijn en ze maakt hele mooie nail arts. Je kunt Mirjam vinden op www.jewel-nails.nl

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook