Nail art

Nail art: water tattoo 149

Hallo! Kun je het geloven dat de herfst net is begonnen? Ik niet hoor. Voor mij mag de zomer altijd maanden duren en de zomer vliegt in mijn ogen altijd voorbij.  Het is eind september en dat betekent dat ik een nieuw product van Nailproduct.nl kan laten zien. Nailproduct is de online nagelprofessional waar je 1001 producten kunt vinden voor de verzorging of decoratie van je nagels. Je hoeft geen nagelstudio te hebben om bij Nailproduct te kunnen shoppen.

Deze maand kan ik je hele leuke water tattoos laten zien. Ze hebben verschillende designs in de shop en ze kosten €1,95.

Ik heb als eerste de water tattoo op maat geknipt voor mijn nagels. Zoals je kunt zien, hebben ze al verschillende maten aangegeven, maar je moet ze nog wel op maat knippen. Als basis voor mijn nail art heb ik een witte nagellak gebruikt. Vervolgens heb ik deze goed laten drogen. Wanneer de nagellak droog is, kun je beginnen met het aanbrengen van de water tattoo.

Ik doe het nagel voor nagel. Ieder stukje water tattoo laat ik ongeveer 20 seconden in een bakje met water drijven en wanneer de tattoo gemakkelijk van het papier glijdt, dan kun je beginnen. Om nog wat speelruimte te hebben, maak ik mijn nagel nat. Daarna plaats ik de tattoo (of decal) op mijn nagel, plaats het zoals ik het wil hebben en laat het dan drogen. Vervolgens verwijder ik de overtollige decal met aceton en een kwastje. Als laatste een laagje top coat en je nail art is klaar!

In dit artikel heb ik ze gecombineerd met een orchidee paars lakje. Maar met een rode nagellak zijn deze tattoos ook prachtig. Benieuwd naar die manicure, neem dan snel een kijkje op mijn essie nagellak Instagram account @essiefanNL

Ik hoop dat je het leuk vond om deze water tattoos te zien. Je kunt ze bestellen op de website van Nailproduct.nl.

Bedankt voor je bezoek en graag tot gauw.

Liefs Imkedit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook