iOnTrend

Nail art: Water decals voetbal

Hallo, hallo! Geniet je van de zomer? Ik wel. Afgelopen week was het een gezellige bende in Nijmegen vanwege de Vierdaagse. Dat is voor mij echt het mooiste feestje. Ik heb die week moeten werken, maar wel heel dicht bij alle festiviteiten en dan voelt werken haast niet als werken.

Deze maand heb ik een hele leuke nail art voor je die geïnspireerd is op het EK Voetbal 2017 voor dames. Zestien teams, waaronder de Oranje Leeuwinnen, strijden sinds zondag 16 juli voor een plekje in de finale. Voor mijn  nail art heb ik de water decals S69 gebruikt van Nailproduct.nl

Voor mijn nail art heb ik een paar producten gebruikt. Als eerste de oranje nagellak. Dit is een prachtig fel lakje van ibd nail lacquer. Ze heet Head-to-Toe-Gelato en is ook te koop bij Nailproduct. Op mijn middel- en ringvinger heb ik een witte nagellak gebruikt. Met groen heb ik grassprietjes gestempeld met een image plate die ik ooit op Ebay kocht. De zwarte stippen heb ik zelf gestippeld met zwarte nagellak en een dotting tool. En dan de ster van deze nailart is de voetbal. Ik twijfelde of ik er meerdere zou gebruiken, maar besloot er uiteindelijk maar een te gebruiken en haar alle aandacht te geven LOL.

Ik ben dol op water decals. Ze zijn zo gemakkelijk in het gebruik en geven je manicure direct een hele leuke uitstraling. Want zelf een bal tekenen op je nagels is mogelijk, maar de afbeelding zou nooit zo scherp worden als met een decal.

Naast deze leuke voetballen heeft Nailproduct.nl veel meer leuke water decals. De decals kosten €1,95 en afhankelijk van het design kun je er een of meerdere manicures mee maken. Op de decals die ik heb gebruikt zaten bijvoorbeeld 37 voetballen in verschillende groottes. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op de website!

Ik ben heel benieuwd wat je van de nagellak en de nail art vindt en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

2 Reacties op Nail art: Water decals voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook