iOnTrend

Nail art: water decal flower van Born pretty Store

Nail art water decal flower

Hallo, hallo! Long time no see. De afgelopen weken ben ik m.i.a geweest en dat had voornamelijk te maken met het feit dat mijn oude vertrouwde computer na meer dan 10 jaar is overleden. Snik. Ik kon lezen en schrijven met dat ding. Nu heb ik voor het eerst in mijn leven een laptop en hoe zal ik het zeggen ….. het is enorm wennen. Niet alleen omdat het een laptop is, maar het heeft ook een ander besturingssysteem. Misschien was het naïef van me, maar ik had niet verwacht dat het zoveel moeite zou kosten om alles te installeren en te leren hoe de laptop werkt.

Gelukkig kan ik je vandaag water deals laten zien waar ik wel erg blij van word. Het zijn water deals van de Born Pretty Store (BPS). Ik mag een aantal producten voor ze reviewen en dit is de eerste die ik je kan laten zien. Zoals je wellicht weet ben ik dol op water deals omdat het zo’n gemakkelijke manier is om nail art te maken.

nail art water decals flower

Ik koos een decal met twee bloemen patronen. Mijn favoriet is degene met de rode bloemen. Ik heb mijn middel- en ringvinger eerst twee laagjes witte nagellak gegeven. Daarna heb ik de deals op maat geknipt en voilà. Op mijn andere nagels draag ik Essie Bold Beauty. (De review van die collectie komt ook snel online)

Born pretty store water decals flowers Born pretty store water decals flowers

Ik vind het resultaat erg mooi geworden en ben benieuwd wat jij er van vindt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Mocht je interesse hebben in deze decals, klik dan hier. Ze kosten $0.99. Ik kan je 10% korting aanbieden met de code MKEX31.

Bedankt voor je bezoek en graag tot snel!

Liefs Imke Dit product werd mij aangeboden ter review

3 Reacties op Nail art: water decal flower van Born pretty Store

  • Wat een mooie combinatie, twee gebloemde nagels en twee rode nagels. Gave decals ook!

  • Linda says:

    Ik vind het resultaat echt super! Heb jij wel eens ‘last’ van water decals, dat ze aan het eind van de dag van je nagels loslaten?? Dat heb ik best vaak. Of plak jij ze op je nagellak als deze nog nat is? Ik heb voor mijn gevoel veel geprobeerd maar ze lijken bij mij niet te ‘pakken’

    • iontrend says:

      Hi Linda, ik heb geen last van mijn water decals. Ik breng ze aan als de nagellak droog is. Ik zorg dat de decal goed strak op mijn nagel plakt en dat alle lucht er onderuit is. Nadat de decal op mijn nagel zit doe ik er jog een laag top coat overheen en dan blijft het dagen mooi. Hopelijk helpt dit je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook