Nail art

Nail art: V.I.Please

Vandaag heb ik een leuke en relatief eenvoudige nail art voor je. Als je niet van hele extravagante nail arts houdt, maar het wel leuk vindt om een accentnagel te hebben, dan is dit iets voor jou!

Ik heb voor mijn nagels de essie gel couture nagellak gebruikt in de kleur V.I.Please. Deze is van afgelopen zomer. Op mijn ringvinger heb ik twee laagjes witte nagellak. Op de achtergrond zie je roze sterren. Die heb ik gestempeld met V.I.Please. Ze hadden iets feller mogen zijn, maar dit is ook oke. Zo kun je de letters goed zien. Ik heb ‘Love’ gekozen omdat dat een heerlijk thema is om nail arts mee te maken.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Fijne dag!

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook