Overig

Nail art: unicorn love

Unicorns zijn helemaal on trend. Overal zie je ze terugkomen. Toen ik bij Kik Textil dit schattige setje vond, wist ik direct welke nail art ik wilde maken. 

Ik kom regelmatig in Duitsland en dan loop ik ook vaak even binnen bij Kik Textilien. Het lijkt op de Nederlandse Zeeman, alleen groter. Ze hebben er heel veel leuke dingen voor een hele redelijke prijs. Op een dag vond ik daar dit schattige setje. Het koste slechts €2,99. Ik vond het leuk om aan jou te laten zien, maar verwachtte niet dat het een geweldige kwaliteit had.

En daarin werd ik aangenaam verrast. De nagellak had een prima kwaliteit. De kleuren zijn heel leuk en ik besloot ze allemaal in een keer te dragen. Helaas had ik geen image plate met de unicorn op de verpakking. Dat zou heel leuk geweest zijn. Ik heb een andere unicorn uit mijn collectie gepakt en ook een aantal hartjes. Als laatste heb ik de nail art matte gemaakt met de essence matte top coat.

Ben jij dol op unicorns, of laat je deze trend aan je voorbij gaan?

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook