Nail art

Nail art: te vroeg voor Halloween?

Hallo! Dat is even geleden he? Mijn laatste bericht is al een tijdje geleden. Ik heb een break genomen van het bloggen en heb van de zomer genoten. Ik hoop jij ook. Vandaag wil ik al een beetje gaan flirten met het najaar en in het bijzonder met Halloween. Ik heb een nail art gemaakt met image plate BP-L063 van de Born Pretty Store. Op deze stempelplaat zitten hele leuke afbeeldingen van verschillende dieren. Toen ik de vleermuizen zag wist ik dat ik hen als eerste in een nail art wilde verwerken.

Voor mijn nail art heb ik gebruikt:

  • essie janker chic (grijs)
  • essence 1000 Light Years Away (zwart holografisch ringvinger)
  • HYPOAllergenic zwart (duim)
  • Konad zwart om mee te stempelen
  • essie Gel Couture top coat

Ik heb eerst twee laagjes nagellak aangebracht op al mijn nagels. Vervolgens een laagje top coat. En daarna kon het ‘feestje’  beginnen. Ik heb de vleermuizen op verschillende nagels gestempeld. Wat ik vooral leuk vind aan dit design, is dat de vleermuizen klein genoeg zijn voor mijn nagels. Ze staan ook dicht genoeg bij elkaar zodat je er meerdere kunt zien. En de kleine druppels vind ik ook erg leuk.

Ik hoop dat je het leuk vond om al even te flirten met Halloween. Ik heb de komende weken nog meer Halloween en herfst nail arts voor je! Deze image plate is te koop bij Born Pretty Store voor $2.59. Wanneer je mijn code gebruikt MKEX31 krijg je 10% korting.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook